Fatmamirac_2705 Bebeginiz kan damlasını kacıncı ayda basladılar benim bebegım 4 ay 3 gunluk hala baslamadılar
Yusuf_alim Fatmamirac_2705 Bize 4. Ayda sağlık ocağında başlattılar ama ordan verilen kan damlsi bize iyi gelmdi doktora gidip bask bı tane aldik
Suzankocmarangoz Fatmamirac_2705 tam 4 aylıkken başlattılar unutmus olabılırler siz hatırlatın ben herseyı doktorlardan once hatırlatıyorum hemen verıyolar
Fatmamirac_2705 Yusuf_alim d3 vitaminini ben eczaneden kendim aldım saglık ocagından oyle demıslerdı yarın asıya gıdecem o zaman sorayım bari ebeye
Fatmamirac_2705 Yusuf_alim bıde kendi yasadıgımı yerde degılım koydeydım köyün saglık ocagına gıdecem sormazsam vermezler sanırım
Yusuf_alim Fatmamirac_2705 bilmiyorum canım ben de yeni gledim köye Bursalı sağlık ocağı nasıl bilmiyorum zaten sağlık ocağından aldığımız dediğim gibi bize hiç iyi gelmdi doktora götürdüm ordan verdi biraz pahalı ama olsun en azından oğlum bunu içince bı yan etki olmadı
leynanin_pembemantosuu Fatmamirac_2705 geç kalmadın canım endişelenme 4 ay aşısına gittiğinde veriyorlar
Fatmamirac_2705 Yusuf_alim ınsallah benim bebegım de bı yan etki yapmaz seninkınde ne tur yan etkileri olmustu canım
Yusuf_alim Fatmamirac_2705 Bebeğim normalde hiç kismazdi ama o ilaçtan sonra hem huzursuz oldu hem de gün için de çok kusması oldu bırakınca düzeldi ben de bı daha onu vermwdim doktora gidip onun önerdiği bı ilacı aldım