Slnkl Anneler bebeğim şuan 4 ay 10 günlük doğduğundan beri sleppy kullanıyorum uygun fiyatlı bir beze geçmeyi düşünüyorum memnun kaldığınız bez önerir misiniz
mozaik Slnkl temiz içerikli migrosun minies bezi var. Ben sleppy ve minies kullanıyorum . İkisinden de memnunum
Reyna Slnkl canım sleepy zaten uygun fiyatlı değil mi diğer bezlere göre bence değiştirme bebeğine iyi geldiyse
leynanin_pembemantosuu Slnkl baby turco doğadan çok memnunum 9 aydır 1 kez bile taşma sızma olmadı çokda uygun
Koala06 Slnkl Migrosun minies ini kullanıyorum hiç problem yaşamadım bu zamana kadar. İlk doğduğunda a101 in soffia sını almıştım o pişik yaptı sonra buna geçtim
Slnkl Reyna uygun ama daha uygun bir bez iyi gelirse neden kullanmayalım ki kalan para ile bebeğime başka şeyler alırım kötü gelirse kullanmam diye düşündüm çevremde uygun fiyatlı kullanıp çok memnun olan arkadaşlarım var
Smnl Slnkl ben daha yeni sleepyden baby Turcoya geçtim fiyat olarak bakmadım deneme paketi aldım cünkü ama sleepyle aynı. Fiyatlarına bakıp karar verebilirsiniz