Fatmasagirli Annem bebeğim için yastık kullanmamı öneriyor ama ben bunun doğruluğundan emin olamıyorum. 2,5 aylık bebeğim. Siz yastık kullanıyor musunuz, kullanıyorsanız ne zaman kullanmaya başladınız bilgi verir misiniz ?
_ADA_ Fatmasagirli oğluma 3 yaşına kadar kullanmadım. Şimdi beş yaşında yastığa yatsa bile uyurken yastıktan kayıyor hala yastıksız uyuyor. Kızım on aylık onda da hiç kullanmadım.
Balkizlarim Fatmasagirli buyuk kizlarim 2 yasindan sonra kullandi diger kizim 17 aylik daha kullanmadim 🍭
irva Fatmasagirli Oğlum 7 aylık hiç kullanmadım.Ben önermiyorum.Uzun bir süre de kullanmayı düşünmüyorum.😊
Flamingom Balkizlarim nasıl alıştırdınız yastığa kızım 21 aylık montesori yataktan atlıyor. Kapıyı acık bıraksam cok hareket ettiğinden düşer. Yastıga alışıp sabit kalsa keşke.
_elmaliturtam Pek önerilmiyor. İlk başlarda bende kullanmıştım ama araştırdıktan sonra kullanmamaya basladim
DefneRana3881 Fatmasagirli 2 yaşından sonra az az başladım ama yastığa yatrsamda uyuynca bazen yastığı hala atıyor 2 yaşına kadar izin verilmiyor omurulik gelişimini olumsuz etkiliyor
Balkizlarim Flamingom sevdigi yastik kilifini aldim bide istediği yumuşak sekilli yastik cok sevmislerdi oyle begendiler zaten cokta sorun cikmamisti 🥰
Flamingom Balkizlarim yaa aslında cok iyi fikir yastık kılıfını sevebileceği kılıf bulayım. Yastık biliyor aslında bebeklerini uyuturken kullanıyor ama kendisi uyuma zamanı bir kere denedim fırlattı.emerek uyuyor 🤦🏼♀️Yastıkla dönmeleri azalıyor mu bir uçtan bir uca yani gece yastıgını biliyor mu
Balkizlarim Flamingom çocuktan cocuga degisir diye tahmin ediyorum buyuk kizim yastigi cok sever ortanca bas ayaklar bolumunde ayaklar yastik bolumunde olur ama yatarken severek yatiyorlar 😘🤗
Brcdrnlila Fatmasagirli ben kullandım canım çok incecik yumuşacık yastık herhangi sorun olmadı şuan kusmaları azaldı kullanmıyorum🌸
1Yildirim Fatmasagirli Benim de annem yastıkçı maalesef… 🙂 Ama uzmanlar belli bir yaşa kadar yastığı hiç önermiyor. O yüzden kullanmıyorum. Naçizane tavsiyem kullanmamanız. ☺️
ipekkizz Fatmasagirli Bebegin omurilik gelişimi için önerilmiyor uzun bir süre. Reflü kusma olan bebeklerde ise sadece ayakları dısarıda kalacak şekilde yatırılması öneriliyor. ☺️
Eylulismom Fatmasagirli ben yastık kullandım halada kullanıyorum ama sadece bayını değil omuzları da yastığın üstünde kalıyor daha rahat uyuyo ben memnunum açıkcası doktorumuz bana bebeğinin doktoru sensin ne iyi gelir ne gelmez sen daha iyi bilirsin incele takip et bi sıkıntı yaşamıyorsan istediğin her şeyi yapabilirsin dedi ki bugün 5. Ay kontrolü vardı gelişimi için çok çok iyi dedi boyu kilosu baş çevresi kan değerleri her söylenen şey doğru değil malesef kusan bir bebeğiniz varsa özellikle yastık kullanımı öneriliyor
Mink-hyt Fatmasagirli ben kullanıyorum 8aylık oğlum yastıksız rahat etmez meral eden anneler var sabit yatar bazen yanıma alırım yastıksız kımıl kımıl döner durur yatakta.popomuz ve yukarısı yastık üzerinde zaten yumuşak orta incelikte.doktor onaylamıştı
cekoslavakporseleni Fatmasagirli yatırırken yastık kullanmıyorum, ama gün içinde uyanıkken sırtı da yastığın üstüne gelecek şekilde koyuyorum biraz yükselsin karşıya baksın görüş alanı genişlesin diye. Yastıkta dikkat edilecek şey yetişkinler gibi yastık kullanmaması gerekiyor. Yani yastığa sadece başı gelecek şekilde koyarsanız boynu zarar görür ama omuzları falan da yastığın üstüne çıkacak şekilde gün içinde koyabilirsiniz.