532994 Merhaba anneler kızım 16 aylık kulagını deldirmek istiyorum sizce daha erken mi uzmanlar kendini biraz daha bilsin öyle deldirin diyorlar ama ben o zaman daha çok ağlarsa diye şimdiden deldirmeyi düşünüyorum ama bilinçaltına zarar vermesinden de korkuyorum bu durumun siz olsanız napardınız
Betuloz 532994 bir erkek bebeği nasıl bebekken sünnet ediyorlar bilmesin anlamasın diye bence kız bebekte küçükken anlamadan deldirmek lazım kanaatim o yönde benim
Ceyoo93 532994 ben 6 aylıkken deldirdim hiç sorun yaşamadım 1 kızım daha oldu onu da 6 aylık delireceğim
Damdenal 532994 kendini bildikten sonra deldirmek daha iyi, buyuk kizimda da 2.5 yasinda deldirmistim kucugumde de ayni o yaslarda yaparim, oynuyorlar cunku oynarken arkasi falan cikip agzina atma riskleri oluyor bilmediklerinden yinede sizin karariniz tabi
Bebisveannis 532994 benim de kızım 14 aylık ama korkuyorum çıkarır, çeker falan diye. Anlamadan deldirsek alışırdı ama şimdi bilemiyorum sanırım biraz anlamasını bekleyeceğim o zaman kendi ister çıkarmaya çalışmaz belki 😌
Damdenal 532994 ben bekleyin derim sonucta cok cok onemli birsey degil kendini bildiginde zaten o isteyecek :) kizim kendi istemisti tek kulagini deldirdim agladi aynada kupeyi gorunce hemencecik sustu :) cok istiyordu kupe takmak
smiletolife 532994 ben kızım 8.5 aylıkken deldirdim büyükken deldirdeydim sürekli kulağıyla oynar yara yapar diye düşündüm iyi ki de yapmışım