Ozidem Merhaba 38 günlük bebeğim var burnu tıkanık ve kullandığım aspiratör ile içini temizleyemiyorum sizler nasıl temizliyorsunuz serum ile temizleyeniniz varmı
Gulbeyz Ozidem ben serum ve aspiratör kullanıyorum henüz küçük oldugu için bebeginiz tedirgin olabilirsiniz ama korkacak bişey yok sakince serumu damlatıp aspiratörle çekin🌸
alikonunannesi Ozidem serum ile nemlenmesini sağla arkasındanda aspiratör ile çek. Önce aspiratörü elinde dene basıncını falan. Sonrada elinin üstüne yatır bebişini bi kaç kez sırtına vur. Bende çok korkuyodum şimdi alıştım sayılır.
annecik344 Ozidem canım serum olmasa da olur sütünü sağıp burnundan dökünce de yumuşuyor ben öyle yapıyorum
Ceycey35 Ozidem otribebe burun aspiratoru ve normal serum alabilirsin eczaneden (serum fizyoloji pahalı gelir)şırınga yardımıyla burnuna enjekte edersin bebekler ağlıyor ama 2 dakika dayanicaksin rahatlaması için hem bebek de çok rahatlıyor ben cok memnunum
Ozidem Gulbeyz Gamze0677 alikonunannesi Cevaplarınız için teşekkür ederim Serumu eczaneden alıyorum değilmi, ☺️ bebeğim küçük oldugu için evet biraz korkuyorum
AygulSina annecik344 bebek hemsiresi ayse oneri biliyorsan o soyluyor bir videoda ve doktorumuzda goze surmenin bir sakincasi yok demisti