Demet_k Hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar. Sleepy kullanıyorum şuan. Kalıpları dar oyüzden değiştirmek istiyorum
cekoslavakporseleni Demet_k kalıbını bilmiyorum canım ama ben oğluma doğduğundan beri prima pure protection kullanıyorum, maşallah diyeyim şimdiye kadar en ufak bir kızarıklık vesaire hiçbir şey görmedim. Çok memnunum.
Hum34 Molfix harika bir bez. Asla sızdırma yapmıyor. Prima da çok iyi ama daha pahalı. Sleepy asla almayın. Berbat ötesi bir bez. Ben migrosun bezinden aldım bir paket minnies , o da çok başarılı.
Saitkereminannesi Demet_k Sleepy aktivite bezi suan kullanıyoruz ince limon kokulu prima da kullandım güzel moltix mi aslaaaaaa
Serife00 Şuan Sleepy kullanıyorum ama prima almıştım bir ara ince olması hoşuma gitmişti Sleepy kalın
defnesmomm Demet_k Sleepy kullanıyorum, ara ara değişiklik yaptım, Molfix, Minies ve Paddlers kullandım. Molfix asla önermiyorum. Minies’i de çok beğendim, ara ara alıp kullanabilirim yine. Prima hiç kullanmadım çünkü ekonomik bulmuyorum. 🥳
zlmkcl Molfix pure and soft ya da prima pure protection. Bu iki bez çok iyi. İçerikleri temiz. Ben diğerlerini kullanmadım hiç gerçi bilmiyorum.Sleppy’nin lastikleri sıkıyordu sanırım, bir ara kullanmıştım.
Alp16 Prima premium care ve molfix pure soft kullandım ancak bebeğimde kızarıklık yaptı. Şuan sleepy kullanıyorum memnunum kalıp olarak primaya göre küçük
Eminehalil Sleep kalıpları kucuk ama bı buyuyunu kullanabılırsınız fıyat olarak ıyı bazen 1 çil yapıyoz hemen alıyoruz maddı yonden sleep gerckten ıyı bım a 101 bezınden bıle daha ucuz