Pinky35 Emmeye uyanıyor , zor uyutuyorum, gözlerim uykusuzluk şişmiş halde , başım çatlıyor. Bebeğim 8 aylık. Varmi bizim gibi ? 🤭
Kdr-eren Pinky35 15 aylık olmak üzere ve hala aynı malesef sürekli kalkıyor alışkanlık yapmasın diye geri uyutmaya çalıştım iki saat uyumadı bende gerildim kocam beyinde uykusunu bölmüşüm çocuğu neden iki saattir uyutmaya çalışmışım da alıp bir saat oyun oynatmamışım diyede onunla tartıştım
Emirin_Annesi10 Pinky35 oğlum tam 8aylık biryerlerde yanlış yapıyorum ama nasıl düzenleyeceğimide bilmiyorum. Cesaretim yok gücüm yokk. Şuan kalktık oyun oynuyoruz aksam 6.5da uykusu geldi ve aralıklarla uyuyup uyandı emdi yattı. Ve gece milyon ke uyandı emdi.
Kdr-eren Pinky35 geçer mi hiç bilmiyorum karın ağrısı baş ağrısı stres uykusuzluk üstüne bide koca tantanası ben kafayı yerim gibi daha çok
Emirin_Annesi10 Pinky35 gece su veriyormusunuz? Birde her uyandığında emziriyor musunuz? Ben sanırım geceleri emmeyi yavas yavas kesmeyi düşünüyorum ve onuda su vererek başlanıyormuş