BirAnneBirBebekkkKk Hergun 4 5 te kalkiyor cok uykum var napicam boyle bilmiyorum nesi var neden boyle anlamadim 9 bucuk aylik uykusunda agliyo
Pinky35 BirAnneBirBebekkkKk günaydın, habire emmeye uyanıyor benim kız da 8 aylık. Gündüz uykusu zaten soz konusu değil. Benimde gözlerim uykusuzluktan şişmiş halde🤭
Kdr-eren Bizimki 15 aylık olmak üzere hala aynı durumdayız uyutmaya çalıştıkça gerildim sonra bir güzelde neden saatlerce uyutmaya çalışıyormuşum kaldırıp bir saat oynatıp sonra uyutmayı denemiyormuşum diye de eşimle tartıştık
BirAnneBirBebekkkKk Kdr-eren oynasada hemen uyumuyo benim 9 10 u buluyo kendisi yapsin o zaman akil vereceğine en son anneler yoruluyor
Kdr-eren BirAnneBirBebekkkKk yok anca binde bir kalkar yapar onu ama her zaman laf söylemeyi bilir kendisi nöbetli çalışıyor millet nöbetten gelince bile öğlene kadar uyur kendisi öğlen üçe dörde kadar uyur ben yine çocukla uğraşır dururum azıcık rahatsız oldu mu da suç bendedir
BirAnneBirBebekkkKk Kdr-eren benimkide nobettwn geliyo yatiyo cogu zaman bazende ilgilenir ama kesin ilk uyur gecte olsa