Gulymn Bebegimin 37 38 arası çıkıyor ateşi şuan uyuyor üzerine en azından ince bişey örtmelimiyim. Gündüz öylece yatırdım ama şuan serin sizler örtüyormsunuz
Badem Gulymn hiç örtmeyin ateşi olan bebek üşümez. Yarım saat falan bekleyin öyle baktınız ateş düştü vücudu serinledi ince muslin tarzı ortersiniz
Mevakemaleyna Gulymn ince muslin ort genede calpil fan verdin mi? Baktin düşmüyor ılık kafası hariç vucudunu yika kompres yap gene olmazsa 4 saate bir takip et ver bide paranox fitil at
Gulymn Mircet serin biraz bizim memleket ne bilim bir yandan ateşli oldugu için ne yapacagımı bilemiyorum bir yandan sanki üşütücek gibi örtmeyi düşünüyorum bende şaştım artk 🤷♀️ sağolun
89Kbr Gulymn örtme örtülmez çünkü. Hatta çorap dahi çıkartılır ayağından.(Allah korusun ateş sıkıntı yani olmasın tabii ama ben havale geçirmesindense üşütmesini tercih ederim.) dip not.: ateşten çok çekmiş bebe anası..
Kelebekkk34 Gulymn takip et bizimde bu gece ateşi var 38 deydi örtmedim, şimdi uyandı emdi sallıyorum 37.5 de uyuynca müslin örtcem düşünce öyle yapıyorum, saat başı ölç çıkarsa yine açıyorum bu gece öyle öyle btcek inşallah
Mircet Gulymn ateşlenince elleri ayakları buz olur benim kızımın ayağının altına bi diş sarımsak biraz zeytin yağını karıştırıp ayaklarının altına sürdüm çorap giydirdim burda bi bayan yazmıştı iyi gelmişti kızıma
Kelebekkk34 Gulymn 37.5 oldumu örtersin çok geçmiş olsun annelik gerçekten zor havalara güvendk bi nefes alalm dedk hemen hasta oldu🙄iyileşirler hemen inşallah🙏🏻
Gulymn Mevakemaleyna calpol veriyorum 4 saat e bir ılık duş aldırdım uyuyor şimdi 37 kusurlarda çıkıyor hep