uykusuzMoMm Kızlar en etkili sivri sinek kovarlar neler süreklş yatak odasında var nerden gırıyor anlamıyorm 2 tane öldürdük yıne cıkmıs
Melankoli uykusuzMoMm su an hala sinek peşindeyim. Malesef hepsi kimyasal içerdiği için kullanmıyorum bir şey ben.
boncukhaniminannesi uykusuzMoMm bir anneden başka etkili sinek savar yoktur 😂😂 elimde tişört tetikteyim şuan 😵😵
Muverrih uykusuzMoMm nurse Harvey aldım ben tatil için doğal içerikliymis bizde sivrisinek yok ama ayrıca 0- leri sinek isirmiyor diyorlar 2 senedir hiç isirilmadik neyseki ucumuzde aynı kan grubundayiz 🤭
uykusuzMoMm boncukhaniminannesi 😅😅ahahaah ay kuzum valla bende oyle 2 tane öldürdüm öldükçe çogalıyor bunlar dun 1 tanesi sürekli dolandı durdu öldüremedm tam öldürcem kaçıyor oglumu 2 yerden ısırmıs benım heryerm kabarmıs 🤧
uykusuzMoMm Muverrih yaaa saol cnm❣️bende alayım valla eşimi oglumu benı ısırıp duruyor kaşımaktan heryerımz yara bere oldu 😬😬
boncukhaniminannesi uykusuzMoMm ayy benimde öyle pis bir vücudum var sinek ısırır günlerce sis kalır morarir falan bende bu prize takılı olan varya Raid di sanirsam onu alicam deniycem canım geçen sene kokusuz oda spreyi gibi olanı aldım bı ise yaramadı
Buglemefsamom uykusuzMoMm limonu ikiye bölün üzerine karanfil batırın gelmiyorlar bende kimyasal var diye doğal çözümlerdenim😬