arc-1521 27 günlük bebeğim emzirme sonrası gaz çıkarıyorum fakat hemen uyanıyor ve tekrar uykuya dalması için tekrar emmek istiyor bazen gazını çıkarmadan yatırıyorum bu da 2 saatten önce uyanmasına sebep olabiliyor sizin nasıl
Sanemyigit123 arc-1521 emzik vermeyi deneyin yoksa benim gibi memeden koparamazsınız ben emzikle rahatladım
Cemreninannesi11 arc-1521 benimde aynı şekilde cnm bi yolunu bulamadım daha 18 günlük olduk bizde ilk günlerde sütüm çoktu sağım dolaba atmıştım günde 1 tane çıkarıp biberonla 60 cc veriyorum ama yinede uyumuyor illa göğsüm ağzında uyuycak
arc-1521 Sanemyigit123 kesinlikle kabuk etmiyor ne çeşit emzikler aldım midesi bulanıyor gibi yapıp atıyor bazen bizi kandırıyor emiyor gibi yapıp elimi bırakınca fırlatıyor ilk oğlum ne güzel hemen kabul etmişti
arc-1521 Sanemyigit123 şuan emdi gaz çıkarmadım uyuyor kucağımda kokuma da alıştı anne memesi burnunun yakında olacak
Sanemyigit123 arc-1521 ben aventin anne memesine yakın olan emziğini verebildim seninkisi gibi benim bebeğime de denemediğim emzik kalmadı en son bunu bir tanıdığım ucuna bal dokundurdu çok az emziğin öylelikle aldı emziği şuan 2 aylık olucaz gayet rahatım
Sanemyigit123 Sanemyigit123 emziğin ucuna çok az balı dokundur öğürüyormuş gibi yapardı benimki de biraz ısrarcı ol almasında emziğin her emdikten sonra dene bir de sürekli
Diclemm_39 Cemreninannesi11 işte memede uyutmamalısınız yoksa alışkanlık olur emzirdikten sonra direk beşiğine koyup orda yatırmalısınız Bn öyle yapıyorum çok şükür rahatım ve gecede hiç ışık yakmıyorum Sezizce emziriyorum hiç uğraşmıyorum Emzirip beşiğine koyuyorum
Sanemyigit123 Sanemyigit123 çünkü böyle gazını çıkarıyorsun e bidaha emiyor bidaha gazlı oluyor kısır bir döngünün içinde kalıyorsun
arc-1521 Sanemyigit123 aynen kesinlikle katılıyorum hangi avent emzik foto var mı acaba ya da ayrıntılı markası
Cemreninannesi11 Diclemm_39 ilk kızımda bende öyleydim bu kızımda emziriyorum gazını çıkartırken tekrar uyanıyor yatırıyorum yatağına uyusun diye ama mümkün değil uyumuyor emziğe alıştırmaya çalışıyorum onuda kabul etmiyo napıcam bilmiyorum gerçekten
Sanemyigit123 https://www.lazimbana.com/avent-emzik-scf34320-ultra-air-kiz-desenli-0-6-ay-2li-p-2381700 Buraya linkini bıraktım e bebekten sipariş ettim ben benim kızım bu emziği çok sevdi