Kalps Evimi hamam böcekler sarmış yaaa 😔 her gece bi tane makineye çekiyoruz . Acaipte korkuyorum ve tik oluyorum . Napmam lazımmm nasıl temizlenir bu böcekten ya
Yesillimon Kalps İlaçlama yaptırın birde yemli tabletler satiliyor onlardan kullanın bende çok huylanirim hamam böceginden 😣
Eliffffffffffff Kalps Hamam böcekleri çok hızlı çoğalırlar. Sağlam bi ilaçlama yapıp annelerinden kurtulmak lazım
Ela85 Kalps maxforce jel ilacı tavsiye ederim. Eğer başka birinin evinden size geçmiyorsa kısa sürede kurtulursunuz. Acayip hayvan bunlar bir taneden bin tane olabiliyor korkulu rüyam.
Kalps NukleerBaslikliKiz Yesillimon Eliffffffffffff CankizimRavzam Mircet Ela85 Karakayasveet05 Pekmeziletahin SeverusSnape Çok teşekkür ederim kızlarr . Yuvaları nerde bilmiyorum ki . Bi mutfaktan çıkıyor bi banyodan bi koridor . Geçen elimi yüzümü yıkadım havluyu alıp yüzümü kurutayım dedim kocaman bii hamam böceğiiiiii , neye uğradığımı şaşırdımmm 😭 havluyu fırlatıp içer kaçtım 🤣 ilaçlatsam çocuğa zararı olmaz herhalde ?
CankizimRavzam Kalps Ayy aklıma geldi gece gece önceki evimde çok vardı benim koynumuzda gezerlerdi 🥺😳😳 tasindimda kurtuldum ilaclatmak tek çare yuvalarını köpükle kapatın gelmezler İNŞALLAH biz tasindigimizda tam 35 tane yakalamıştık analı babalı evlatli bide kocamanlardi 🥴🥴🥴
SeverusSnape CankizimRavzam gerçekten koynunuzda mı gezerlerdi? 😰 Hayatımın şoku, aklımı yitirirdim herhalde öyle bi şey yaşasam. Kalps ilaçlatmanız lazım kesinlikle. Çok hızlı ve çok fazla ürerler, büyük varsa yavruda vardır. Ölmüyorlar da kolay kolay.
Karakayasveet05 Kalps ziraatcida onun ilacı var kokusuz zararsız onu her yere dökün iki sene çıkmıyor
Pekmeziletahin Kalps canımın şırıngalı ilaçlardan var onlardan alsın eşin 3 sene gelmedi bana şimdi gene yapıcak eşim eşimin söylediğine göre onu yiyen böcek yuvasına gidince diğer böcekler onu yiyormuş o onu bu şunu derken kökten temizlik 😂 olmuyor gelmiyorlar bi bak netten yada eşin alsın( şırıngalı hamam böceği ilacı yaz nete göreceksin )
Mircet Kalps banyo gider deliğinin içinden çıkabilir annemlerde öyle oluyor duş yapmadıklarında poşetle kapatıyor orayı düzenli ilaçlıyorlar bahçelik yerdeyseniz o zaman da olur sıcaklar başlayınca illa çıkıyor
Pekmeziletahin Kalps canım benim söylediğimde yuvasını bilmene gerek yok ayrıca bebeğe de zararlı yok kokusuz zaten öyle olsa bende 3 yaşında çocuk 6 aylıkta bebek var zararı olsa bende yaptırmam yani
Eliffffffffffff Kalps yakınlarda yiyecek dükkanı vs varsa oradan geliyordur. Havalandırmaları filan oluyor
Pekmeziletahin Kalps mercimek tanesi kadar koyuyorsun köşelere netten bakın en azından görmezsin. Bende çok tiksinirim çünkü