Ebruliiiiiiii Canlar güzel şık tesettür takımlar arıyorum internetten alışveriş yapanlar hangi sitelerden alıyorsunuz tabi makul fiyatlı olanlar dan bahsediyorum.
Ugur_asaf Ebruliiiiiiii tofisa,pazarium,ve moda zeren ben sürekli bu üç siteden alışveriş yapıyorum fiyat olarak hem uygun hemde kaliteli ürünleri ve senin istediğin gibi uzun tunik ve ikili takımları çok şık tavsiye ederim canım.😊
eymenugur_721 Ebruliiiiiiii çok güzel takımların olduğu siteler var ama hep boydan kaybediyorum hepsi kısacık ve tesettür çok pahalı olmuş
sonsuz17 Ebruliiiiiiii bende post açmıştım bu konu hakkında loccodan aldım bugün geliyor takımım inş memnun kalırım
anakraliceee @Ebruliiiiiiii canim instagramda wesile butik,safiye Başol sayfasından modaalabutik vs bu sayfalardan alıyorum takımlar 180 -200
Ebruliiiiiiii anakraliceee hemen bakıyorum ya kısa tunik ler falan oluyo onlar hoşuma gitmiyor uzun tünikler arıyorum ama çok nadir denk geliyorum😏
Baby01 Ebruliiiiiiii Uzun tunik ariyorsaniz allday ' e bakabilirsiniz.Trendyolda da var kendi sitesi de vardir
Eymenaysegul Benimde arkadaşlar makrome ürünler üzerine sayfam var takip ederseniz sevinirim makromeartdizayn