busrasevim33 5 ay 2 günlük olduk hala düzelmedi 5.aydan çok ümitliydim 4ay atağıdır dedim yok gece çok sık uyanıyo yarım saat yarım saat uyuyo lütfen yardım edin ne yapabilirim neyi yanlış yapıyorum 😭
Songulklcc busrasevim33 gündüz 2 defa uyutun mesela öğle vakti bide 5 ila 8 arası 12 yada 1 gibi yatırın sanırım uyanmaz benimde bebeğim 5 aylık öyle yapıyorum sabah 8 de kalkıyor gece beslenmesi yok işte
Ylcnbsr busrasevim33 1 yaştan yazıyorum düzelmiyor 🤦🏻♀️ Biraz uzuyor uyku süresi am malesef aynı uyanmalar şekil a uyutmaya çalışıyorum 😞😞🤦🏻♀️
busrasevim33 Songulklcc öyle yapayım diyorum ama uyumadan çok huysuz oluyo sürekli kucak istiyo mızıldanıp duruyo sizinkisi de öyle mi
busrasevim33 Ylcnbsr demeyin öyle ya 😭😭 anlamıyorum bu bebekleri yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında uyuyun işte ne istiyonuz anacıklarınızdan 😂
busrasevim33 Songulklcc mesela kaç saatleri arasında uyutup kaç saatleri arasında uyanık bırakıyorsunuz benimki uyumadıpında aşırı huysuz oluyo uyutuyorum çok yorgun olduğu için midir nedir hemen kalkıyo çok yoruldum artık