Fatmallper1 Kızlar eşim yanlış otele rezervasyon yaptırmış iptal etme şansımız yokmuş anca hasta falan olursak raporla yakın tarih olduğu için ama değiştirme yapmak istesek yaparlar mı ? Bilgisi olan var mı
Feyyyzza Fatmallper1 ücretini vermiş sanirim. Tarihi ileri falan atarlar ama işte iade yapmıyorlar :)
Tugcerylmzkerem Fatmallper1 Ets turun Allah belasini versin iki yil once otele iki saat gec gittik diye hemen baskasina vermisler yetmez gibi paramizi iade edip bizi ortada biraktilar apar topar baska buldugumuz otele gittik
Morlahana Ela3009 merhaba bizde rezervasyon yapacağız ama bende korkuyorum herhangi bir aksilik olurda gidemezsek diye. Nasıl garantiye alinir
Fatmallper1 Ela3009 iptal edemezsiniz dedi adam zaten bize ama biz üstüne ücret verip otel değiştirmek istiyoruz otel yorumları çok kötü çünkü şansımız var mı ?
sherlock_mom Ela3009 ya biz jolly tur ile anlaşma yaptık pandemiden dolayı tatile gidemedik paramızıda alamıyoruz aslında sigorta da yaptırdık tüketici haklarına başvurucaktık iki yılda alırsınız parayı dediler sürekli tarih değiştirip duruyoruz ets de de var mı bu durum
JackDaniels Morlahana iptal sigortası yaptırın. Ben geçen sene 2 kere otel değiştirdim bir sılıntı olmadı. Son 72 saate kadar iptal edebiliyorsunuz
Ela3009 Morlahana sigorta sizi her koşulda güvence altına alır o yüzden mutlaka yaptırın. Pandemi kaynaklı yurtiçi otellerinde 7 gün kalaya kadar sigorta ekleyebiliyor.
Ela3009 Fatmallper1 sabah satış sonrası hizmetlerine bağlanın otel yorumlarının kötü olduğunu bu yüzden otel değişikliğini istediğinizi söyleyin ve sonucu bana burdan yazabilir misiniz?
Ela3009 sherlock_mom hayır iade yapan tek firma Ets diyebilirim. Bakan şirketi olduğundan daha çok özen gösteriliyor.