Birkucukeylulmeselesi Yüzümle uğraştım ve kendi kendime leke bıraktım siyah nokta lekesi artı sivilcelerde çıkıp çıkıp leke yaptı bioderma ile biolog u çok duyuyorum önerisi olan kullandım geçti diyen varmı
Tugcerylmzkerem Birkucukeylulmeselesi biolog leke kremi yuzumde kirmizi kirmizi isilik yapti kac hafta geciremedim ablamda kullandi oda memnun kalmadi
Mariposa Birkucukeylulmeselesi bir eczaneden ürün bilgisi icin destek alabilirsiniz bence lekeleri iyice kalıcı hale getirmeden müdahale edin ilerleyen Zamanlarda hic gitmiyorlar bir de aldığınız ürünle beraber mutlaka güneş kremi de kullanın.
Birkucukeylulmeselesi Tugcerylmzkerem gerçekten geçtimi lekeniz iz oldu yani yüzümde koyu bi renk çok kötü hissediyorum bide burnumun üstünde ellerime yaptığıma ayrı üzülüyorum gördükçe ayrı
Birkucukeylulmeselesi Tugcerylmzkerem kremin ismi ne canm markası bu ama hani gece gündüz ya da ne bileyim leke kremi mi ne olarak geçiyor
Birkucukeylulmeselesi Tugcerylmzkerem zaten o markaya sinirliyim ama iyi geldiyse yine de alacaktım 49 ₺ yapmışlar kremi 50₺ üzeri kargo bedava 49 ₺ olduğu için 1 ₺ fark yüzünden de 15 ₺ kargo+kapıda ödeme koyuyorlar tek zeki onlar ya
Tugcerylmzkerem Birkucukeylulmeselesi Gercekten asiri iyi geldi cevremde de de kullananlar var cok memnunlar ben gunes kreminide kullanirim her zaman
Birkucukeylulmeselesi Mariposa burada 1 tane eczane var neyi sorsam iyi diyorlar o yüzden tecrübe edinmiş deneyimlemiş annelere sormak istedim