Papatyasever Oğlum 2 yaşında vücutta kırmızı noktalar çıktı sanki hızlı bir şekilde yayılıyor gibi sırt ve göbek göğüs bölgesine doğru ne olabilir 😔
atopiklininannesi Papatyasever hızla yayılıyorsa doktoruna götürün her şey olabilir ilerlemeden önleyin
Papatyasever Gunes55 hiç sıcak değil ama serin bir yerdeyiz şuan hava çok güzel serin o yüzden ihtimal vermedim ona
Papatyasever atopiklininannesi mesela ne olabilir ? Çünkü şehir dışındayım burda doktorumuz yok tedirgin oldum
Duygu01 Alerjidir.alerji iğnesi yapıyolar acile götürebilirsiniz veya evde allerset diye şurup varsa verebilirsiniz
Gunes55 Papatyasever bende hic vermemistim. Isiligin cesitleri varmis. Hic sicak degilken yakaldi bizimkinide ayni anlattigin gibi. Dra goturdum isilik deyince hatta ne alakasi var dedim ustune ayni gun ozele goturdum. Ozeldeki de aynisini soyledyince ikna oldum. Bi krem verdi bize onu kullandik gecti cok sukur. Yine de bi cildiyeye gosterin tabi
YusuffunAnnesii Papatyasever cok gecmis olsum gecmezse bi acile gpturun iciniz rahat etsin en azindan😊
atopiklininannesi Papatyasever ya canım şimdi görmeden bi şey diyemeyiz ama kendimden örnek vereyim kızımda da öyle kızarıklıklar oldu meğer uyuzmuş amacım seni korkutmak değil ama insanın basına bir kere gelince aklına da her ihtimal geliyor
Papatyasever YusuffunAnnesii korona var bide maske takamıyor diye götürmek istemedim ama daha da yayılırsa götürmeyi düşünüyorum ilk bebeğim olduğu için biraz tedirgin oldum
Papatyasever YusuffunAnnesii teşekkür ederim inşallah geçer bakalım bide yumuşatıcı farklı kullandım misafirlikte olduğumuz için şuan
YusuffunAnnesii Papatyasever olabilir cnm belki kiyafetlrini utule ozellikle zibini fln ondanda olabilir insallah gecer🤲
Zelzele Papatyasever bugun ayni konudan doktora gittim oğlum 9 bucuk aylik, dediğiniz bölgede olustu kırmızı noktalar alerjik dedi surup verdi, kavun yemisti 3 gündür, doktor ondan olabileceğini söyledi
Zelzele Papatyasever ama boyle beya yayıldı boyundan sırtına göğsüne yani, isilik sandim ama değilmiş