Nurell Kızlar yürüyüş yaparken sahilde telefonum denize düştü bir sure önce şuan açılmıyor haliyle… içindeki fotoğrafları kurtaracak yer arıyorum bilen duyan var mı? Yedekleme yapmamış gmaile 😔
sarilokumumm Nurell yaptırma gibi bir şansınız varsa yaptırın benim eşim telefonu cebinde unutup denize girmişti baya sonra farketti pirince yatırdım olmadı bir telefoncum var yaptı sadece arada hat okumuyor kullanmıyoruz zaten onun dışında her şey duruyor çalışıyor telefon
Unknown Nurell Geçmiş olsun. 🥺 Suya düşen telefonu hemen açmayın diyorlar , kısa devre yapıp bozulmasın diye. Kuruduktan sonra açılmalıymış. Aklınızda bulunsun. Umarım halledebilirsiniz. 🌸
Nurell Morusevenanne denedim evet esimin aklına geldi eve gelince koyduk ertesi gün telefoncuya götürdük ama yapamadı malesef
Nurell sarilokumumm 3 telefoncu da yapılmaz dedi yapamadı.. sizin telefoncunuz nerde acaba fotoğraflar kurtarıldı mi sizde
sarilokumumm Nurell Eskişehir de senelerdir götürürüm telefon yaptı valla imkansızı başardı telefon açılıyor arada benim hafıza dolunca oradan fotoğraf çekiyorum fotoğraf msj her şey duruyor
sarilokumumm Nurell isterseniz bulabilirsem özelden kartlarını yollayayım arayıp sorabilirsiniz belki kargo ile gönderilirse yapar