elfozyil Gulymn amin canım tüm bebişlerimize versin onları korusun rabbim 🥰 size de çok geçmiş olsun doktora muhakkak gidin diş bile olsa sevgiler
Gulymn Aslmra80 var ama aynı yerden mi bahsediyoruz bilemedim şimdi diş eti beyaz ama diş çıkıcak olan yerlerde herhangi bir beyazlık ge şişlik yok
Peekaboo elfozyil evet biz de aynısını yaşadık. Muhtemelen hanımefendinin de öyle. 6.hastalik salgını varmış
Attent Gulymn canim ılık sirkeli su yap pamukla koltuk altina sür ensesine sür kendi haline birak sonra cok gecmis olsun
Gulymn Aslmra80 ateşi geçmedi bugün doktor a götürdüm bana sadece calpol kullan diyordu herkez ama bugün pedifen içirdi doktor hastanede ateşi düştü onunla calpol fayda etmiyormuş
Gulymn Aslmra80 kan ve idrar istedi kan ı verdik ama idrarı veremedik yarın tekrar gidicem ama ben bugün azı dişini beyazlamış gibi gördüm sanırım 8. Ayında azı dişi çıkarıyor 🤦🏻♀️
Aslmra80 Gulymn ay o daha zor ya azı dişleriyse vah yavrum benim çok geçmiş olsun inşallah kanda falan bişey çıkmaz bende götürecem doktora
Gulymn Aslmra80 idrarda enfeksiyon çıktı çok az dedi antibiyotik verdi fakat 4 gün kullana bildim bebegim de kızarıklıklar yaptı o yüzden kesmek mecburiyetin de kaldım