Pembebeyzmavi Fndkkrdu üst üste aynı durumu yaşadıkça atarsınız paniği ama kulak çubuğuyla falan uyarı yapmayın zarar verirsiniz çocuğa inanın bizde yaşadık normal
Fndkkrdu Pembebeyzmavi evet bu kulak çubuğu da zarar veriyormuş sürekli yapılması yarın doktora gidiyoruz bakalım ne diyecekler
Rabia-p21 Fndkkrdu eder tabi sen duanı et şifası allahttan çok zor bi durum bilirim bu Arada mama kullanıyormusunuz
Rabia-p21 Fndkkrdu doktor kan damlası verdimi kullanıyorsanız oda yapabilir siz kendinize elma hoşafı yapıp için bide ben kendim yaptığım içinde size öneriyorum
Zblt BaranOgur demir olarak ben orzax microfer kullandım hiç Bi sorun yaşamadı bebeğim içeriği temiz ve doktorumuzun da onayı ile kullandık. Bir de sidefer var ancak o bebeğim de kabızlık yaptı o yüzden microfer e geçtim.
fatimas27 Fndkkrdu canim sabunu ben çocuklarıma kullandim cok faydasini gördüm oğlum 3 aylik 5 gun yapmazsa sabin yapiyorum.ama şimdi çok şükür kendi yapıyor.sabun da pirinc taneis kadar olcak zeytinyağı sür popusa fitil gibu ver istersen dene canim
Lokmam Fndkkrdu guzelce karnına masaj yapın ama yaglayın bır Minimum 30-40 dk yapın sonra gaz damlası içirin sıcak tutun oyle guzel yapıyorkı masaj cok ıse tarıyor gun içindede yuzustu yatırın 40-60 dk