rumizey47 Kizlar bebgm dogustan meme tedli arada emiyor uyurken faln ama onun harici gazdan dolayi ememiyor sagip veriyorm 3 ay olnca rahatlicaksn emcek diyolar basna geln varmu
alicihankus rumizey47 bence 3ayi bekleme emzirmeye çalış tam tersi herşeyi anladığı için istemez gibime geldi benim
Sedaahmet rumizey47 canım ben bi videoda gormüştüm. Bebegi emzirirken ağzının kenarından biberonla kendi sütünü damlat. Zamanla bebek memeden süt geldiğini anlayacak ve emmeye baslayacak.
Ugggg rumizey47 asıl üç aydan sonra emmez ben biberonla 2.5 aylıkken verdim sütüm.azdi kasiklada boğazını aliyodu şimdi gündüz emmiyo gece çok şükür emiyo biraz sabretmen memede ısrar etmenin lazım mesela siringayla mamayı göğsüne sık yada sütünü sağ sık hemen ver belki emer
alicihankus Genelde böyle durumlar için bebekle beraber duşa girmek orda emzirilmek öneriliyo ama face de emzirme akademisi var oraya üye olup bi sor istersen yardımcı olurlar
endegerlimoglumm rumizey47 sen yinede emzik biberon bundan sonra asla verme. Biberon yerine başka bişey kullan
Ugggg rumizey47 gaz sancısı mi onu normal emen çocuk bile almıyor yani gazı varsa önce gaz sorununu coz ağrısından emmiyodur
Ceycey35 rumizey47 canım ayakta veya yatarak dene süpürge makinasını açarak dene sakinleşir ondan sonra ver benim oğlum 4 aylık olacak 1 hafta sonra bende de gündüzleri aynı sıkıntı oluyor ama uyuyup kalkınca alıyor
endegerlimoglumm rumizey47 o zaman onlara devam et. Bol bol ten teması yap dusta emzirmeyi deneyebilirsn