Feyyyzza Kızlar İstanbulda yaşıyorum. Tatile gidicegimiz zamanlar Bebegim 4 bucuk aylık falan oluyor. Antalyaya gitmeyi düşünüyoruz 10 gümlügüne. Sizce hasta olurmu? Hava değişimi falan.. Çokmu ufak.. Bide orda hava değişiminden hastalanır maffoluruz.
Cheddar Feyyyzza yani uygun giydirilmezse üşütebilir yoksa bişey olmaz. Çok fazla sıcak ortamda olmayın çok terlemesin dicem ama Antalya bu konuda çok zor
Naaaaazzzzzz Feyyyzza ben suanda antalyadayim 6 aylık kızım deniz biraz soguk çıkınca hemen duş aldırıp giydiriyorum. Eğer gidecekseniz Ağustos eylulde falan gidin suan sıkıntı ☺️
Arc1993 Feyyyzza 3 aylıkken gitmiştik. Antalya deli sıcak. Zıbınla terliyordu çocuk. Soğuktan değil de sıcaktan korumak zorunda kalmıştım. Üstelik Eylül ayıydı. Oğlum deniz ve havuzu istememişti tepki vermişti
Simay41 Feyyyzza yok canım bizde 4 aylıkken gitmiştik bodruma çok şükür bişe olmadı. Havuza denize de girdirdik çok şükür bişe olmadı. Sadece güneş kremi, şapka eksik etme yanından
Cheddar Feyyyzza deniz genelde dalgalı oluyor ve çok tuzlu kıyıda hafif hafif yüzdürebilirsiniz. 6aydan küçük bebeklere krem önerilmiyor. Kapalı mayo tarzı bişey alabilirsiniz decathlondan