Derinn34 Zelzele merhaba sizin hngi bölge yandı benim kziminda yüzü yandı 2.derce yanikti evde kremlerle geçti iz kalır mı acaba yüz bolgesinde
Volmine Zelzele yaaa çok üzüldüm. Merak etme doktorun dediklerini iz kalmaz . Kantoran yağı Ozan yağı karıştırdım sürdüm . Çok iyi geliyor .
Derinn34 Zelzele peki yüzü arada bazen çok kızarır mi kızımın mi bazen kıpkırmızı oluyor bazende teniyle aynı renkte oluyor suzde de öyle oluyor mu bide doktor iz için biseu söyledi mi
Zelzele Derinn34 valla Dr bi krem ler yazmış 2 tane 800 tl bilmiyorum geçireceğini bilsem alacam ama inanasım gelmiyo , bnim cicugum güneşte kızarıyor, şuanda yuzu normal güneşte sıcaktan kızarmış gibi napcaz bilmiyorum
Derinn34 Zelzele cildiye doktoru bize güneş kremi yazdi dedi mutlka yüzüne iki üç saatte bir sürün güneş karartmasin orayı Kremlerin adını biliyorsanız yazabilir misiniz Bu hafta plastik cerrahına gidicez doktora soriyim leke için onerirse bende kllaniyim Nettende araştırmış olurum memnuniyetleri
Usengeccanee Volmine inşallah kalmaz canım benim benim kız 13 aylıkken yandı bacağı şimdi 20 aylık olcak izi azaldı ama yinede var geçer diye düşünüyorum kantaron yağı falanda sür canım yara kapandıktan sonra doktor bana öyle demişti
Duruuannesi Volmine benim kuzenim de öyle yanmıştı 2 yaşındayken tedaviye ek olarak yumurtanın yağını çıkarıp sürmüşlerdi şükür hiç iz kalmadı yüzünde 2. Derece yanıktı cilt kendini yeniledi yumurta yağını araştırabilirsiniz internettende