Yasargiller Belki fikir olur ☺️ 14-18 temmuz arası 4 yetişkin 1 bebek Bodrum’a gidecegiz. Herşey dahil 4000tl ☺️ çok uygun oldu. ( Historical museum resort )
2719 Yasargiller virüsten korkmuyor musunuz merak ettim eşimde gitmek istiyo ama güvenemiyorum ya hastalık kapatsak diye
eylulmin Yasargiller Grand Mutfak Hotel düşünüyorum ama bir yandan da Salon Resort ilgimi çekiyor çok kararsızım 🥲
Edaa Yasargiller Tatil yok ki oteli söyleyelim 🤦🏻♀️ Oteller aşırı pahalı bu sene,sanırım evdeyiz bu sene
Yasargiller 2719 korku un ecele faydası yok diyorum artık. Çünkü uzun zamandır bir kapanma halindeyiz. Dikkat ettik o kadar. Bunaldık artık. Değişiklik şart. Ve bize en iyi bu tatil gelecek. Elimizden geldiğince dikkat edeceğiz tabiki
Yasargiller eylulmin ben tatilimi aldım ama yaOlam otellere bı göz atacağım. Belki bir sonrakinde degerlendirim
Yasargiller Edaa bizim aldığımız fiyatı gormussunuzdur. Şuan erken rezervasyon kampanyası var. Tabi genel olarak bir artış var ama uyguna bulunabiliyor
Edaa Yasargiller Biz alkollü yerleri pek tercih etmiyoruz o yüzden bu kriter olunca fiyatlar anınca dört beş katına çıkıyor