Begnovil Kızlar bebegim 16 günlük 3200gr dogdu 5 gun içinde 500gr kilo kaybi oldu hastanede yatırdılar daha sonra 2900 filan oldu ama 1 haftada hiç kilo almamis doktor mama destegi onerdi sizce hangisi daha iyi?
Yusuf_alim Begnovil Ben de doğum yaptigimda hastane de sütüm hemen gelmeyince hipp organık combiotik vermişlerdi severek içiyordu bizim ki gaz faln da yapmadı
elifhanimm Merhaba benim bebeğimde ilk doğduğunda sütüm geç geldiği için mama verniştim. Hip içince fışkırtarak kusmuştu, tekrar denedim bir daha . Sonra aptamil verdim kusmadı o şekilde. Bazı bebeklere dokunuyor
Begnovil elifhanimm ben de sütüm az oldugu icin basta biraz hipp verdim ama esim bu gun aptamil almis hangisi iyi karar veremedim
Amineinci Kesinlikle hipp. Hem organik. Aptamil full şeker o yüzden aşırıda köpürüyor zaten ama hipp öyle değil combiotik olanı kullanıyorum ben böylelikle kakada da sorun olmuyor. Hem içinde balık yağıda var.
Lilababymom Begnovil doktorumuz hipp organik combiotic önerdi. Suan piyasadaki en iyi mama diye biliyorum. Sma da vermiştim ben ama aşırı gaz yaptı. Aptamil de cok fazla şeker içeriyor sanırım. Aptamil içen bebekler tatlı mamaya alıştığı için başka mamaları reddebiliyor. Sma aptamil gibi mamalar kilo aldıran çocuğu sisiren mamalar bence şeker oranından dolayı. Hipp öyle değil
Tostosannesi Begnovil kesinlikle hipp üstüne tanımam doğduğun beri ne gaz ne kabızlık yaşamadık 8 aylık olduk hala rahat şekilde içiyo kilo alımı da iyi
Sivil4306 38 gunluguz ilk 30 gun boyunca gunde 60 ml mama verdim bebegimde reflu var kilo kaybi ve sarilik sorunu yasamamak adina dr onermisti zaten aptamil kullandim ben faydasini gordum galiba 1 ayda 800 gr aldi bebegim yenilerde hipp aldim ama pek severek icmiyor benim bebis
haziranin25i Begnovil similac öneririm. Aptamil kullandım kızımda çok ikinma ve gaz yaptı bu nedenle similac a geçtik ne kabızlık ne gaz ikisini de yapmadı.
Oykuaygun Begnovil buna bebeğin karar verecek denemelisin bence. Sma iyi diyorlardı başta onu kullandım öğürmesi çok oldu. Sonra aptamil prematüreye geçtim sorun yaşamadım şimdi ise aptamil prosyneo kullanıyoruz
Dorukatesin-Annesi Begnovil kesinlikle denemen gerekir benim oğlum 8 ay 20 günlük doğduğundan beri anne sütü mama ilerledik anne sütünü 5 ayda bıraktı şuan sadece mama ve hep aptamil yedi ama şöyle bi durum var aptamil güzel kilo yapıyor ama gaz sıkıntısı yapabiliyor bazı bebeklerde hipp hiç denemedim ama deneyerek anlayabilirsin ancak
Dorukatesin-Annesi Dorukatesin-Annesi birde eklemek istiyorum benim oğlumda 8 aylık doğdu erken doğdu yani 3200 dü 2890 a düştü bi anda ondan mamaya başladık bir ayda yoğun anne sütü ve ek mama temposu ile 1710 gram almıştı doktorumuz bile şaşırmıştı
xrtalafx Begnovil Canım hipp cok iyi bir mama ama cabuk sindirildiği için benim kızımı doyurmuyodu sma kullanıyorum doğdugundan beri
Asyayse Begnovil hangi mamayi benek iciyorsa o iyidir.hipp icinde blprobiyotik takviye var gaz problemi pek olmuyor. Ben hep hipp verdim ondan başkasında heo cok fazla gaz sorunu yaşadık. bide hipp içen bebekler az kilo alıyor diyorlar bilemedim
Minikmucizem02 Begnovil oğlumun doğum kilosu da çok azdı ve gazlı bir bebekti doktorum aptamil conformil önerdi bize iyi geldi kilo da aldırdı. Mamalar bir ara kara borsaya düştü bulamadık aptamili o yüzden hipp e geçtik o da sindirimi gayet iyidi fakat kilo aldırmadı oğluma