61616161 Kızlar bebeğim 20 günlük 9 gün küvezde kaldı ama emmek istemiyo hele acıkınca bitümlü ne yapsam emziremiyorum aynı durumda olan var mı ne yapmam gerekir
Nisa2121 61616161 hiçbir şekilde mama verme bebek hem mamaya hemde biberona alışmış olabilir. Biberon naylon göğüs ise damarları çekiyor. Kuvveti olmiyabilir. Sen direkt kilo kaybı yoksa aç bırak sonunda açlıktan çekecek.
Kizimmmmm 61616161 tam 23 günlükken emmeye başladı kızım. Pes etmeyin. Benim göğüs ucum yoktu. Sağım yapa yapa çıkardım.
Bernatanriverdi Nisa2121 61616161 Sakın böyle aç bırak diyenleri dinlemeyin sakınn cahillikten başka bişey değil bu bebeğinizin sağlığı herşeyden önemli anlamışsınızdır bunu mama vermek istemeyebilirsiniz belki anlayabilirim o zaman sütünüzü sağıp mutlaka verin sütünüzde yetersizse verin mamayı yazık günah
Nisa2121 61616161 canım kilo alımı yavaş ve eksik ise aç bırakma hem sarılık hemde gelişimi için yapacak birşey yok kaşıkla olsun özel biberonlar var anne göğsüne yakın biberonlar.
61616161 Yok aç bırakmam zaten çok zayıf ya sütü olmayan anneler napalım mecbur mama veriyo benim gögüs ucumda yok o yüzden pek almıyo ama gögüs uclarıyla verince zorda olsa daha iyi alıyo onun dışında tabi almıyo bide anne sütü içtiğinde hem kusuyo bir sürü