Littlemomm Kızlar dişim çok acıyor yani böyle elimle bile dokunamıyorum bastıramıyorum 20 milik dişim yanağım bazen kısılıyo canımdan can gidiyor resmen çok ağrı yapıyor normalde yapmıyor ama değince yapıyor öyle olunca başınıza geldi mi ne geçirir şimdilik?
Ygtakn Littlemomm calla canım ben tüzlü zeytin koyuyorum tuzlu su ile gargara yapıyorum ılık su ile parol içiyorum
Mom084 Littlemomm arveles alıyorum o durumda valla anında kesiyor bende geçen çektim evde kalmamjsti ertesi gün gittim aldım
tosbilitostos Littlemomm bende cok oldu canım hamilelikten sonra bebeğim3 aylıktı aşırı ağrı yaptı ve çektirmekle kurtuldum dayanamadım artık. hamileyken Parol yuttum sadece doğurduktan sonrada emzirdiğim için parol yuttum. Ama karanfil yağı çok iyi gelir ilerlemediyse dişinol diye bi jel var yanlış hatırlamıyorsam ismini onu deneyebilirsin
Ygtakn Littlemomm evet baya agrıyor normalde cok kuvvetli agrı kesılıcıler içince gecer ama emzirdiğim için sadece parol içiyprum onun dısındakiler yasak
Littlemomm Mom084 anladım canım arveles emzirirken oluyor mu birde seninde mi bastırınca acı ağrı yapıyor
Mom084 Littlemomm eczaneye sorun valla bişey diyemem parol verir herhalde oda kesmiyor valla hemde nasıl benim bidenyan çıkıyor 2 katı ağrıyor düşün