Kinginthenorth Merhaba herkese. 5. Ay atağını geçirenler ne zaman başladı atağınız? Bizim daha var gözüküyor ama atak gibi birşeyler yaşıyoruz. Beni bir aydınlatın, neler yaşadınız bu atakta?
mina00 Kinginthenorth acıkcası atak falan ben bunlara dıkkat etmedım, Allah yardımcınız olsun her yenı ayına gırdıkte bebekde farkılıklar gozlemlenıyor
Berus Kinginthenorth neler neler bildiğin bebek ergeni huysuz ağlama krizleri aşırı yeme isteği simdi masum minnosum
Ndrg-12 Kinginthenorth 5 ay 10 günlüğüz uykuya direnme sürekli kucakta durma mızmızlanma saldırgan tavırlar emme isteği bazen de hem emip hem sinirlenme. 4. Aya göre daha kolay geçiyor 🥲
Kinginthenorth mina00 evet haklısınız. Bu atak haftalarında bir farklı oluyor ama. Ya da başka sıkıntısı var da ben mi anlamıyorum diye düşünüyorum.
Kinginthenorth mina00 sürekli huysuz, bir gülüyor bir anda ağlıyor. Gündüz uykuları kucakta, gece saat başı uyanıyor. Sadece dışarı çıkıp gezersek susuyor. Daha var sayamıyorum 😄
minik-123 Kinginthenorth 4 aylık şuan bizim de öyle hep huzursuz mızmız saat başı emmek istiyor uykusu gelince ağlama krizlerine giriyor bide başka birilerini görünce çok ağlıyor o yüzden dışarı da çıkamıyorum
Sumeyra87 Uykuya direnme gece cin gibi bianda gozlerini acma.dis sikintilari asiri emme istegi.kusuyor ona ragmen istiyor yani.gecen carsinin ortasinda emme emmee diye aglamaya basladi.toktu halbuki.gece huzursuzluklari had safhada oluyor.5ten sonra zaten hepbi mizmiz.
Yasargiller 5 ay 10 günlüğüz. Bir haftadır gece çok uyanıyor. Uykuya zor dalıyor ☹️ normalde akşam 7-8 gibi yatıp gece bir defa beslenir. Güne 5bucuk gibi başlardık. Şimdi sürekli uyaniyor. Çok yoruluyorum. Üstüne işe git vs dinlenmek hayal oldu
Kinginthenorth Yasargiller biz de saat başı uyanma var, bazen dalamıyor geri otutıyor gece 🤦🏼♀️ Bir de sadece ben uyuyabiliyorum, babası auyutmaya çalıştığında krize girypr.
Sumeyra87 Kinginthenorth aynen bizimde oyle oldu.3 gun bi iyi olur gibi oldu tmm dedim gecti heralde yine basladi bide baktim 5 e gelmisiz😥
Kinginthenorth Ndrg-12 biz daha 5 ay 2 günlüğüz ama 1 haftadır var. Çok erken başladık. 4’ü aratmıyor sağolsun.
Sumeyra87 minik-123 ayy bizimkide oyle ya.bide aralari acilicak diyorlardi.3 saat 4 saat diye nerdeee.