Leyla2763 Kizlar bakar misiniz agzina nolmus olabilir boyle beyaz beyaz parcaciklar gibi gorunuyor pamukcuk degildir Cunku dilinde yok agz icinde yok sadece dudaginda var neden kaynaklidir ne yapmam gerekir ?? https://ibb.co/GHmHxMn
Archmomm Leyla2763 pamukçuk olmus canım . Gögüsünü emzirmeden önce ve sonrasında karbonatlı su ile silersen 1 günde geçer 🙏🏻 Benim kızımda da oldu 🙏🏻
Teemo07 Leyla2763 süt baloncugu. İlk başlarda oglum da vardı 2 aylık suan eskisi kadar net ve ilişik değil.
Archmomm Leyla2763 hayır doktorlarda bunu öneriyor en azındsn benim doktorum önerdi karbonatı çok az koyacaksınız suya 🙏🏻 Ama tabi siz bilirsiniz 🙏🏻
mavisgozlum Leyla2763 canım bebekler de sadece emme refleksi olduğu için dakikalarca göğsümüzde bekledikleri sen oluyo senin hiç bisy yapmana gerek yok benim kızımın da üst dudağı öyle ama kendiliğinden hemencecik geciyo sen korkma😊
ZBosma Leyla2763 emme yastığı diye geçiyor emdiği için oluyor zaten dikkat ederseniz emmeden sonra çok belli olur sonra geçiyor korkmayın 😊