Deletedmom5284 76.8 ile açılışa başladım bugün dışarda 5 buçuk km yürüdüm kızımla beraber bakalım 1 ayda kaç kilo gidicek şimdi de Zuhal Topal eşliğinde eliptik bisiklet 😻💃🏻
dios_gokta Deletedmom5284 76 dan merhaba😁 ama sımdılık kılo verme gibi bı dusuncem yok oglum 13 aylık cok hareketli bır bebek o uyunca ev işlerini ve yemegı anca halledıyorum onun için seneye spora yazılacam sana kolaylık diliyorum💪
ssemashn Ne güzel evde spor aletiniz var bu bir avantaj ✔ Ben 30 nisanda 77.9 ile başlamıştım suan 72 buçuğum ama evde kendi çapımda 15 20 dk anca hareket yapabiliyorum başka spor adına birsey yok😔
Deletedmom5284 ssemashn canım sen de pilates topu alabilirsin aşırı faydası oluyor Ben hamileyken biraz da onun sayesinde çok kilo almadım
ilknuraydinnn Ben de 75 kiloyum 65 ile hamile kalmıştım 🤦 ama kendim yapınca devamını getiremiyorum haftasonu diyetisyene gidicem
Deletedmom5284 ilknuraydinnn Canım ben diyetten ziyade Spor yapacağım çünkü aç kalamıyorum Şimdi sadece salata türü ve tavuk göğsü ile beslenmeye karar verdim 😂
Deletedmom5284 Ayda__cansel harikasın ben de 57 olmaya çalışıyorum aslında eşim çok kilo verme diyor ama onu dinlersem olmaz yani kendim rahat hareket edemiyorum her yerim ağrıyor kilolu olunca
Ayda__cansel Deletedmom5284 şakın dinleme öyle derler ama zayıf görünce bayılırlar benim 3 kilom var ama veremiyorum çıldırıcam yakında gitmiyor 3 kilo