Rihle Başlıkta da yazdığım gibi karpuz lekesi çıkar mı arkadaşlar. Bebeğimin zıbınları kıyafeti leke oldu 2 kere yıkadım ama çıkmadı ne yapabilirim
balporsuguu Rihle camasr suyunu suyla karistirip puskurtmeli bir siseye koydum lekeli yere 2 fisfis yapip citileyip atiyorum.Lekeden eser kalmiyor
DorukMuratMoM Rihle ben kosla kullanıyorum mis gibi yapıyor benimki yemekten ziyade kakayi her gün 3 öğün sırta çıkarmadan duramaz 😆 oylelikle baş ediyorum yoksa lekesi mi çıkar
Rihle Morfrenk yok ariel ile yıkadım. Ama bebek kıyafeti diye hassasta yıkıom belki ondan çıkmamıştır. Normal programda zarar görürmü sizce
Uysal_ Rihle hiç leke olmasın istiyorsan ya lekdedn sonra keke çıkarıcı ya da leke olduğu gibi sabunla citileyip sabunlu bırakip öyle makineye atmak.
Kereminannesiii Rihle leke tazeyken beyaz sabunla çitileyin çıkmayan leke görmedim ama sıcak sıcağına yapmanız gerekli
Rihle balporsuguu anladım bebek kıyafeti diye hassasta yıkıyorum ama leke çıkmıo sanırım normal programda yıkasam iyi olacak