Bebekbeliz mycutebaby sanki salyaları azaldı gibi taktıgımızdan beri bize mardinden hediye geldi damla kehribar
Merilice mycutebaby instagramdan kehribarkolyeciniz sayfasından aldım. Memnunum. Sertifikasıyla birlikte yolluyolar 😊
Aynurtatar Rose1221 Bende ordan aldım, kullanma kılavuzunda uyurken kesinlikle takmayın yazıyor.Kızım daha 4 aylık ve gün içinde sık sık uyuyor.Her uyuduğunda çıkarmam mı gerekiyor bilginiz var mı acaba?
Rose1221 Aynurtatar onu sanırım bi sıkıntı olursa kendilerini kurtarmak için yazmışlar sürekli tak çıkar onunla mı uğraşıcaz ben de 2.5 aylıkken aldım taktım 4 aylık şu an. Salya falan var diş ağrısı ise emin değilim şu an deneyinliyorum 😊
Aynurtatar Rose1221 aynen ya bende öyle düşündüm sürekli tak çıkar faydasıda olmaz😳Gece uyurken çıkarıyor musunuz peki?
Rose1221 Aynurtatar yok bi taktım bi daha çıkarmadım iz yapıyor tabi arada ama acıdığını sanmıyorum yani hiç çekiştirmiyor çünkü
Ebrareylulll 2719 bende Mardin’deyim kendime ve bebegime almcam ama güvenmedim pek sizin tanıdığınız nerde ismi denir acaba dükkanın
2719 Ebrareylulll sordum dükkanı yokmuş yapan çocuk üniversite öğrencisi harçlığını çıkarmak için kendi evde yapıyormuş
cekoslavakporseleni mycutebaby totsandmore dan aldım. Çok beğendim, şimdilik memnunum. Pek çok arkadaşım da burda aldı onlar memnun olunca tereddüt etmedim.