Veyselaras Kizlar daha dün iki gosumddn 124 ml süt çıkıyordu şimdi 40 ml anca çıkıyor herşeyi de yiyorum ama ne yapayım mama aldım bugün ilk defa
bilgemira Veyselaras bacim vallaha ayni dert bende de var sutten taş olan göğüslerim simdi sünmüş sekilde sütüm az kızım doymuyor ne yesem dolmuyor kafayi yicem vallahi napacaz boyle biberon almiyor mama yemiyor kızımda
Veyselaras bilgemira ben sagip da veriyordum ilk zamanalrdaki gibi değil evet sütum ama yetiyordu daha 52 günlük bebeğim
Meryem_20 Bı kaç saat güzelce uyuyup stres yapmaman lazim badem hurma bunlar çok güzel süt yapıyor ama uyku çok önemli gelir endişelenme 👍🏻
Veyselaras Katya uyuyamiyorim sürekli aklım sütte düşünmemeye çalışıyorum ama olmiyor daha dün vardı ne oldu birden bire
Woody Veyselaras Benim tamamen kesilmişti Bir damla gelmiyordu Bestlakveya solgar brewer yeast alın Bol bol uyuyun Bir de gelmese se sağım yapın. Power pumping yazıp ona göre sağım Yapabilirsiniz
Veyselaras Woody sağım yapiyorjm zatem bestlak damlada kullanıyorum bir anda gitti dün varken gece yok oldi
Bebeque16 Benim bebeğim 4 aylık oldu. Sütüm yetiyor ama arada birkaç haftada bir saçmalıyor mama vermek zorunda kalıyorum ben de, sonra normalde dönüyor. Endişe etmeyin geçicidir muhtemelen. Mamayı eds sistemiyle vermeye çalışın
Cgnege44 Veyselaras bazen azalıp cogalabiliyor bolsu uyku yeşillik helva yeşil soğan hurma bunlar süt yapa r
Katya Veyselaras gelır İnan bana benim de öle olmuştu sonra geldi rahat ol sen. Süt birden kesilen bişi değil.
Woody Veyselaras aynı şekildeydi benimki de Bi anda damla gelmez olmuştu. Siz kafanızı boşaltın. Uyuyun. Gelecektir Regl dönemi de azalıyor benimm
Gamze2020 Geçenlerde benim de öyle olmuştu. Sürekli sağım yaptım içtiğim su miktarını daha da çoğalttım İncir ceviz tahin pekmez Yeşillik bulgur gibi süt yapan besinleri tüketmeye çalıştım. Bebeğim dışında hiçbir şeyle ilgilenmedim asla kendimi yormamaya çalıştım. Ama en son ne yapayım artık gelmezse de mama içer her çocuk anne sütüyle büyümedi ya dedim işte kafamı o rahatlığa ulaştırdığımda sütüm çoğaldı.