Tgb94 Doktor bebeğimde alerji olduğınu testlerin yanlttığını deneme yaparak öğrenmem gerektiğini söyledi.Brnim sorum şu alerji yapmayan emin olunan besinler var mı bildiğiniz herşeye olabilir dedi çünkü doktor
tavsaninannesi Tgb94 her bebekte farklı oluyor ama genel alerji yapabilen gıdalar havuç domates(kabuğu daha çok) çilek kuruyemişler tavuk yumurta süt ve süt ürünleri
tavsaninannesi Tgb94 bzide test yaptırmadık aynı şekilde deneme yanılmayla anlıyorum ama süt süt ürümleri ve yumurtayı kesmekle başladık 3 hafta içinde olumlu karşılık aldık
Duygusuz Tgb94 süt ürünleri paketli gıdalar ve yumurta yı kesmekle başla biz Dr la gidiyoruz önce bunları kestirdi
Tosbik1406 Tgb94 yooo bebeğime ben alerji doktoruna gidip kan da test yaptırdım bence alerji doktoruna götürün
Tgb94 tavsaninannesi peki et ve tavuk yiyor musunuz ben de öncelikle süt ve süt ürünlerini kesmeule başlayacağım 😔
tavsaninannesi Tgb94 tavuk yemiyorum oda yumurta gibi tepki veriyorçapraz reaksiyonla ama kırmızı et yiyorum
RuzgarMommys Doktorun doğru söylemiş Genellikle sebze türü bakliyat ve meyve alerjisi yokk Ama yine de her cocukda farkli olabiliyor
RuzgarMommys Süt Ürünleri paketli gıda Tahin susam Yumurta Dana eti ilk başta kesmen gerekneler eger baska tespit ettigin yoksa