Mertsmom Damla21 14 gün antibiyotik kullandım,biraz kitleyi küçülttü ve ateşimi bitirdi,içeride hala 3cm.lik kitle var,emzirme bitince kendiliğinden eriyeceğini söyledi doktorum.bence göğüs ultrasonu çektirin siz.ayrıca elektronik pompayla sağın bolbol.
Annesininprensesi Damla21 ayy allah yardımcın olsun bende olmuştum böyle bir ağrı yok çok zordu ateşim 39 lara çıktı acile gittim 10 gün antibiyotik kullandım sürekli sağdım şiddetli ağrısı 3 gün sürdü antibiyotiği düzenli olarak için geçmiş olsun
Deepmom Damla21 3 kez yasadim ilkinde mastıt ne bilmedigin icin grip diye acile kosmustum mastır oldugunu ogrendim antibiyotikle gecti ama ikinci üçüncüde surekli antibiyotik tedavisi almak istemedim araştırdım evde sıcak dışta göğüslerine tarakla bastırarak tara dayanabileceği kadar kal sicak suda çıktıktan sonra mümkünse emzir ve daha sonra soğuk beyaz lahana yaprağıyla sar gercekten araştırırsanız beyaz lahana yaprağının mastır uzerinde iyilestirici ozellegi var yapraklar sicak oldugunda soguguyla degistirdim bu sekilde diger ikiside gecti diyebilirim cok şükür
tgbmhr Fatmaabds bu ağrı nasıl başlıyor benm şuan koltukaltı bitimim gögüsümn sağ köşesi ağrıyor anlamadım bu ağrıyı
Fatmaabds tgbmhr aynen öyle bi ağrı birden giriyo zaten kolunu bile kıpırdatamıyosn ben 3 gün kolum kırık gibi sabit gezdm hiç kıpırdatmadm çok acıyodu sık sık sağdım bebeğim tam boşaltamadığı için emdikten sonrada sağdım
Damla21 Deepmom canım benim birde gögüs uçlarım yara ben hep sagıp veriyordum dudak bagı vardı oda daha yeni kesildi ondan sonra gögüsüm yara oldu ve mastit oldu
Annesininprensesi Damla21 ha bide sürekli sıcak duşa girdim su tutup taradım tarakla o da rahatlattı bide masaj yap canım
Kayrarel Damla21 bende olmuştum hastane de ki sağım Makinesi ile sağdırdı Dr damla gelmeyene kadar sağdım sonra diğer göğsü aynı şekilde sonra tekrar diğerini sağdım antibiyotik kullandım ve sağım makinemi değiştirdim tam boşaltamıyormuş makine şimdi gayet iyiyim mamajoo marka berbat Philips avent aldım süper
ozgekeremehmet Damla21 ben yeni atlattim iki hafta once basima geldi. Gogsumde agri ve kizariklik, tum vucudumda titreme ve asiri halsizlik yasatti.. doktora gittim siringa ile iltihapa donusmus mu diye bakti sukur donusmemisti. Sut damarlarinin tikanmasiyla oluyormus. Antibiyotik yazdi ve sicak havlu koy gogsune sut kanallarin acilir ilik dus falan onerdi. Dediklerini yaptim 3 gun sonra gecti