bukaga Kızlar durmadan mastit oluyorum 10 gün antibiotik aldm bitti 1 hafta sonra diğer göğsüm oldu hem emziriyorjm hem sağıorum daha napcam bilmem , nasıl tedavi edeyim göğüs ağrım var su anda :(
Mores bukaga banyoda masaj tarakla tarama sağma emzirme bende işe yaramadı.bende işe yarayan yöntemi anlatayım. Kaynamış suyu bir kaba alıyoruz sonra göğsü çıkarıp suya 5cm falan yakın üste yerleştiriyoruz havluyu kap ile memenin üstünü örtecek şekilde ayarlıyoruz. Tıpkı sıcak buharda yüzümüzü terlettiğimiz gibi. İşlemi sıcak suyu 5-10 kere değiştirerek tekrarlıyoruz memeye masaj yaptıkça süt akıyor. Annem sağ yada sola yatmadan yani meme altta kalınca oluyor dikkat et demişti o günden sonra olmadım. Şifa olsun inşallah sizin de işinize yarar
zeynepduha Sağmayın sağdıkça mastit tekrarlar beyine daha çok süte ihtiyaç var mesajı gider elinizle sağın makineyle değil bebeğiniz emiyor mu?
Hafsaninannesi_ bukaga Ne kadarlık bebeğin? Sağmana gerek yok.Gogüslerini sıra yaparak emzir.Lahana yaprağı bulabilsen köy gogsulere çok iyi geliyor.Allah yardımcın olsun
bukaga Hafsaninannesi_ 2 ay 1 haftalık olduk :( emziriyorum ama yine mastit oldm anlamadım gitti yani göğsümde ağrı var fena :(
esrauner Ben en kolay lahana yapragiyla care bulabildim. Kesinlikle tavsiye ederim. Sislik sertlik hissettiginiz yere kllahana yapragini kapatin. 1 yada 2 gun falan tutun aralarda degistirin cidden ise yariyor.