pogacayanakli_aylamm Aysegulmina yeşillik yiyorsaniz ondan olabilir. Benim bebegimde o aykar oyke yapiyordu
ahmetseliminannesi Aysegulmina 1994a_ üşütmüş olabilirler mi ? Bi dr sorun isterseniz benm ikizler sarı yapıyorlardı doktorumuz rengi gayet iyi demişti
Kinginthenorth Aysegulmina bildiğim kadarıyla yeşil kaka normal, doktorumuz öyle söylemişti. Hatta üşütmüş müdür acaba diye sordum (çünkü aile büyükleri hep üşütmeye bağlıyorlardı) üşütme ile yeşil kakanın ilgisi yok, yediklerindendir demişti.
BuseCan Aysegulmina üşütmüş olabilir. Sizin yediğinizden kaynaklı olabilir. Mama kullanıyorsa bazı mamalar yapıyormuş
Miniminnos Aysegulmina Ben yesillik cok yerdim hep yeşil yapardi usutse bide kusma da artar tesil kakaya ates kusma eslik etmiyorsa sknti yoktur bence
Aysegulmina Mama yok anne sütü sadece kan hapı kullaniyorum emzirme çayı iciyorum bunlar yaparmiki yarın b3nde doktora goturcem internette bağırsak enfeksiyonu fakan diye yazıyor korktum acikcasi
BademsMam Aysegulmina formül mama ve anne sütü alanlar normalde sarı kaka yapmaları gerekli. Ama yeşil kakada korkunç birşey değil genelde üşütmekten yada kullanılan ilaçlardan kaynaklanıyor yada annenin yediği yeşil şeylerden. İsterseniz birde doktora sorun
geldigelenanne Aysegulmina yeşil kaka normal bir durum ,gri ya da beyaz kaka çok tehlikelidir. Yeşil kaka usutmekten olmaz ,google a yazar mısınız kaka renkleri diye direk bi tablo çıkıyordu