Mruyabozkurt 2 aylık bebeğim var emziriyorum. Aşı hakkım geldi sizce olmalı mıyım? Olanlarınız var mı? Hangisini önerirsiniz?
Aet Mruyabozkurt benim de geldi baya oldu ancak olmakta tereddüt ediyorum o yüzden olmadım hala ancak olacak olsam Sinovac olurum genelde emZirenlere onu öneriyorlar
bozobeydrk Mruyabozkurt sistem de sinovac görünüyor ama randevu da çıkmıyor çoğu yerde. Ben bugün biontech oldum.
Mruyabozkurt Ben de öğretmenim eşim bugün oldu biontech oldu. Ben de kararsız kaldım biontechle sinovac arasında😕 Sinovac’ı niye önerdiler emzirenlere?
bozobeydrk Mruyabozkurt ölü aşı oluğu için öyle söyleniyor ama koruyuculuk olarak biontech daha iyiymiş. Ben oldum artık beklemenin mantığı yoktu.
Eymntuba Mruyabozkurt biontech oldum 2 gün önce asıyı sabah oldum öğlene kol ağrısı başladı 2 gün halsizlik yorgunluk oldu bugun kolumdaki hafif ağrı dışında daha iyim 14 aylık oğlum var emziriyorum aşı dan sonrada
Perilla AyPerisiVeGokPrensininAnnesi E nabiz e devlet uzerinden girip randevu al sekmesinden asi randevusunu secip bakilabilir ben anneme aldim 50 yas kendime baktim henuz yok.Onceligi ogrenmek icin de tc ile sms atiliyor sistem onceliginiz olmadigi uyarisla nasil ogrenmemiz gerektigini uyarida veriyor
Asklepios Mruyabozkurt valla ben ve eşim sinovac annem biontech oldu. Ölümcül bir sıkıntı yok. Her ilaç gibi yan etki yaptı. Ertesi gün geçti sanki hiç olmamışız gibi