Ezgiyksl Hanımlaar etiketi doğru mu seçtim bilmiyorum ama 7 aylık bebeğim var her gün 100 ml su içmesi gerekiyormuş anne sütüne ek, kendi kullandığımız damacana suyun ph değeri 6.65, sizce ona özel bi su mu almalıyım yoksa bizim içtiğimizden içebilir mi?
mom073 Ezgiyksl benim kızım 6 ay 17 günlük kaynatılmış ılıtılmış su veriyorum doğduğundan beri bi sorun yaşamadık doktorum öyle demişti
Mlke301020 Ezgiyksl ph değeri asidik sizin suyun. 7 nin üzeri olması gerekiyor bence sizde suyunuzu değiştirin ve sodyum değeri daha düşük olmalı bebek için siz bilirsiniz sizin bebeğiniz sonuçta ben bu şekilde yapıyorum. E bebekten aldım fuska marka oğlum için ne kadar şeye dikkat edersek bağışıklıkları o kadar iyi olur ben bu görüşteyim.
Vyildz Ezgiyksl fuska alıyordum şuan da kendi içtiğim suyu kaynatıp veriyorum ama sizin içtiğiniz suyuda kaynatıp verebilirsiniz bir sorun olmaz
Mlkmhrrm Ezgiyksl hayat su alıyorum bazen bazende kendi suyumuzdan veriyorum ama birkaç yudum anca içiyor 7.5 aylık bebeğim de doktorumuz içmese olur şu an emzidiği için demişti sizin bebeğiniz içiyor mu o kadar suyu
leynanin_pembemantosuu Ezgiyksl 9 aylık oğluma bazen hazır su çoğunlukla kaynatılmış soğumuş su veriyorum günlük 100 ml suyla bişey olacağını sanmıyorum kireçli olsa sıkıntılıda hazır su sonuçta isterseniz ebebekte bebek suyuda satılıyor ama ben gerek duymadım almaya