Tugcaa Merhaba kızlar ben 2 ay önce spinal anestezi ile Doğum yaptım dizlerim okadar çok ağrıyor ki çoğu zaman kalkarken resmen felç oldum sanıyorum. Uykudan uyandığımda gece yarısı yatakta dönmekte bile zorlanıyorum bazen sizdeyse aynısı oluyor mu
Huzeyfecim Tugcaa Hayırlı geceler💓Ben bir sene önce epidural anestezi ile doğum yaptım.Aynı şikayet bende de vardı.Doğumdan yaklaşık 3-4 ay sonra düzeldi bu sorunum.Başka arkaşlarıma da sordum onlardan da yaşayan vardı.3-4 ay sonra da geçince üzerinde durmadım
Eylul2018 Tugcaa maalesef o meret öyle yapıyor insanı 3 ay boyunca dizlerim felçli gibi dolaştım ayaklarım şişti sabahları. sonrasında düzeldi kızımı almaya korkuyordum düşürürüm diye o dereceydi geçmiş olsun
demir1717 Tugcaa bazen olabiliyormuş.bende o konuda çok tedirgindim.bende hiç ağrı tutulma tarzı şeyler olmalı.etrafımdan gördüğüm kadarıyla geçici yani yaşayanlar hep geçti demişti bana.
Rainnn Tugcaa Çok geçmiş olsun umarım düzelir benimde kasıklarım bacaklarım felaket sabahları resmen yürüyemiyorum 😔
Tugcaa Huzeyfecim Resmen dizlerimin üzerine eğilip birşey alırkende kalkarkende çok zorlanıyorum ya ☺️
Tugcaa Eylul2018 demir1717 Rainnn Huzeyfecim İnşallah hemen geçer kızlar ciddi anlamda ağrılarım tavan halde 😂
Abarca Tugcaa 2.kez spinal sezeryan oldum. 2 ay olacak,bende o tarz şikayetler olmadı. Hareket ettikçe ağrınız belki azalır.
Handebl Tugcaa doktora gözük canım bende aynıydım enfeksiyon çıktı rahimde kese çıktı ve antibiyotik igne tedavisi gördüm sonra tüm agrılarım geçti hemen doktoruna başvur inşallah sende yoktur öyle bişey
utkununannesi_ Tugcaa benimde aynı şekilde 2 ay önce spinal anestezi oldum şimdi belim sırtım ve bacaklarım çok ağrıyo sırtımın ağrısından bazen bebeğimi beşiğinden alamıyorum o derece ağrı yapıyo
Seydaiscan oglummehmedim 5 bucuk ay oldu benimde hâlâ uyuşuk. sezeryan olan herkese sordum hepsi de uyusuklugun geçmediğini söylediler.
utkununannesi_ oglummehmedim olabilir. Benim ilk zamanlar ağrım sızım yoktu ama 1. Aydan sonra baba kaldım ve sırtım çok ağrımaya başladı dediğim gibi bebeğimi beşiğinden alıp kaldıramıyorum sırtım batıyodu resmen akşam olunca bacaklarım ağrıyo bunlar hala var
Sym oglummehmedim sendr beyin cerrahisine git her sırt ağrısını spinale bağlamayın başka sebepler çıkıyor benfe kemik erimesi çıktı sırtım kırık dolu bebeğime bakamadım kaç ay kemik ölçümü iste
Keremozaninannesi Tugcaa benimde hem dizim hem belim hala sabahları kalkarken bi beş dk hareket edemiyorum bel ağrısından
Bisaniye Tugcaa ilk zamanlar oldu ama on beş gün falan sürdü benim ama sürekli yürüdüm evde belki etkili olmuştur
Sym utkununannesi_ emin misin spinal olduğuna beyin cerrahisine git o şikayetler bende de vardı kemik erimesi çıktı sırtım kırık dolu bebeğime bakamadım kaç ay kesinlikle beyin cerrahisine git kemik ölçümü iste bu arada bebeğini kaldırma sakin