Bekt Melinastro havuç ,kabak ,patates ,yoğurt,yumurta, elma ,armut kayısı ,şeftali, bebek irmiği , tam yulaf unu bunlarla tadım aşaması bittikten sonra muhallebi yapabilirsiniz.
melisitos Minelsununannesi Ay lütfen danino falan vermeyin😲 katkı maddeli paketli bir ürün. Minicik midesine daha doğal şeylerle başlayın, naçizane. Melinastro bizim doktorumuz sebze ile başlamayı önerdi. Meyve de olur tabi ama meyvenin tadını daha güzel olduğu için sonrasında sebzeye tepki verebilir dedi. Kabak, havuç, patatesten biriyle ilk 3 güne başladık biz de. Kabak pek sevmedi göreceğiz 😄😄 yoğurdu ise bu 3 sebze ile 3er gün bittiğinde eklememi önermiş. Alerjik olma ihtimali olduğu için sanırım.
MervosP Melinastro sebze ile başlybilirsiniz patates havuç kabak gibi 3 gün kuralı yaparak çay kaşığı tatlı kaşığı 3. Gün yemek kaşığı vererek. Sonra meyve sonra yoğurt deneybişirsinşz ama hepsi 3 gün kuralı olsun
Minelsununannesi Yoğurt ile başlamanız tavsiye ederim ama ben danino da vericem🙂 sonuçta oda meyveli yoğurt
Bekt Minelsununannesi daninonun içinde şeker var katkı maddeli . Evde meyveli yoğurt yapıp verebilirsiniz
Baby01 Minelsununannesi allah askina ellerinizde telefon var azcik faydali seylere de bakin.Burda kaçtır görüyorum yok kavanoz mamasiymis da meyve puresiymis bisey olmazmis, danino meyveli yogurtmus.Cok mu zor evdeki yogurdun icine muz cilek atip ezmek.Ya da püre yapip küçük kavanoza koymak bi yere giderken.Onlar raflarda 1 seneden fazla duruyor nasil duruyor biz evde yapsak 2 güne bozulur.İcinde dünyanın katki maddesi var.Kanserler bu hazir gidalardan sonra artti.Azcik bilincli olalim ya
Mirsim Melinastro papats kabak havuçla başladım kaynatıp blendrdn gecryrdm ,yediriyrdm önce çay kaşığıyla tattirip bekliyrdm alerji olurmu olmazmi diye sonra zamanla arttirdm miktari,
BE2020 Oğlum şuan 6 ay 18 günlük bir hafta önce ek gıdaya başlamamı önerdi doktorumuz ilk olarak ev yoğurt u ile başlamamı önerdi daha sonra sebze ve en son meyve olarak devam etmemi önerdi.
Senizinc Melinastro bnm bebişde 5 aylık şükür sütüm yetiyo ama doktor avokado vermemi söyledi bn vermedim korktum🤦🏻♀️