kbr-frk-ysf Bebeğim 4 ay 4 günlük 6 kilo. 2820doğmuştu iki gün sonra kontrole gittik ödemini attığını asıl kilosu 2650 olduğunu söyledi doktor. Çok zayıf geliyor gözüme ek gıda bu ay da geçsem mi geçmesem mi bilemedim.
Papatyaninannesii kbr-frk-ysf boy kilo çizergesine baktığında. Normal sınırlar içinde gözüküyor canım stres yapma ek gıdayada doktoruna danışmadan başlama bence
Yademveannesi kbr-frk-ysf maşaallah gayet iyi de kilo almış kilosu da gayet iyi. Beklentiniz ne yönde?
zeynepduha kbr-frk-ysf maşallah doğum kilosuna göre bayağı toparlamış,kendi kafanıza göre değil de doktorunuzla karar verip ek gıdaya başlamalısınız bence
Selinbam kbr-frk-ysf ek gıdaya 6 aydan önce geçmek pek çok soruna sebep oluyor sakın geçmeyin daa çok ve sık besleyin mama içiyorsa öarka değiştirin
kbr-frk-ysf Yademveannesi 3 aylıkken de 6 kiloya yakındı. Şimdi 4.cü aya girdi fazla bi kilo artışı olmadı o yüzden endişe ettim acaba kilo alımı durdu da sütüm yaramıyor mu diye
kbr-frk-ysf zeynepduha doktor da dedi zaten kilosu az olarak doğmuş şuan ki kilosu doğumuna oranla iyi dedi yine de endişelendim
ikizbabymom kbr-frk-ysf 4.aydan sonra kilo alımı yavaşlar canım 3 aylıkken doğum kilosunun 2 katı olması beklenir ki minik geçmiş zaten o kiloyu doktoruna danışmadan başlama bence