dikenlerinleydisi Bebegim 4 ay 6 günlük yüz üstü veya sırt üstü uzandığında eline nesne vermeye calisiyorum uzatmıyor sadece oyle bakıyor ben eline verince de ağzına koymayi bilmiyor daha küçük mü bunlari yapması icin
Aliveanne dikenlerinleydisi Küçük tabi ki çocuktan çocuğa değişir bu . Benim oğlumda dönmeye 4 aylıktı ve oyuncak koyardm onu alsın diye . Tam zamanları yapar bakalım annesi.
Defneninannesi1108 dikenlerinleydisi baktim vodeolara 4 aylikken babasi soda icerken sürekli elini uzatiyordu yani kumanda telefon kasık vs. Birden yapiyor anlayamazsin. Bide o ayda ayakkarini agzina cok getiriyordu sürekli
Gamzee42 dikenlerinleydisi Evet gayet normal küçük olduğu için benim bebeğimde de aynısını yaşadım 5 ay 6 günlüğuz şuan uzanmaya başladı ☺️ Her bebeğin gelişimi farklıdır merak etmeyin siz bol bol eline nesneler vermeye çalışın alışır
dikenlerinleydisi Aliveanne Insallah tabi her bebegin gelişimi farkli ama aklima takıldı bu aylarda yapılması gereken bir seymis
Narin9 dikenlerinleydisi sabret canım her bebeğin gelişimi farklı benim oğlum 5 ay 4 günlük yeni yapmaya başladı son 10 gündür falan yapıyo ben hiç böyle şeyleri takmıyorum asla. Kimi bebek erken yürür kimi geç mesela. Geç yürüyor diye bir sorun olduğu anlamına gelmez değil mi 😊😉
dikenlerinleydisi Narin9 aynen öyle canim viz anneler sanirim hemen her seyi kavrasınlar istiyoruz 😂 bebegimin yeni özelliklerini kesfetmeyi seviyorum ondan belki sorun ettim
Narin9 dikenlerinleydisi kesinlikle öyle canım. Ama 4. Aydan sonra hep bişyler öğreniyorlar artık bi anda yapıyo zaten 😃bizimki çığlık atmayı öğrendi çok mutlu oluyoruz tabiki ama bütün gün evde artık kulak zarımız delindi inan 😃🤣