Egehaninannesii Kızlar biseyler alicam oğluma kendime gratise falanda gitmem lazım AVM gitmek mantıklı mı şuanda? Pandemi başladı başlayalı hiç gitmedim oglumuda götürmek istiyorum yoksa annemlere bırakabilirim ama oda gezsin istiyorum
Minikkusunannesi-1 Egehaninannesii bulunduğunuz yerde açık avm varsa gidebilirsiniz ben gidiyorum çocugumla kapalıya da gidiyorum yanıma annemi eşimi alıyorum mağaza içlerine sokmuyorum çocugu dışarda bekliyorlar ben ihtiyaclarımı alıp çıkıyorm
Sema34 Egehaninannesii Canım bende öyle çok gitmek istiyorum ama korona korkusundan gitmek yerine herşeyi internetten alıyorum ama yine de sen bilirsin 😊
Mom62636362 Egehaninannesii şahsen ben ikizlerimle gidiyorum. Bazı avmler çok çok kalabalık oluyor, oralara gitmiyoruz, daha az insanın gittiği avmlere gidiyoruz eğer hava kapalıysa sırf gezmek için
Umut-5050 Bende öyleydim artık çıkıyorum . Dikkatlı olun hem bebeginiz içindee degişiklık olur oğlum bir yaşinda parka çıkmak cok mutlu edıyor kapıda beklıyo gidelim dıye☺️
Sevvaldal Egehaninannesii bebeginiz maske takmayacak kadar kucukse goturmeyin. Kapali ortam ve klimalar calisiyor. Ben goturmuyorum asla.
Egehaninannesii Sevvaldal Küçük ya bebek arabasına koyup o şekilde gezdirmek istiyordum ama korkuyorum da bir yandan
Tabis2020 Egehaninannesii ben corona daha Türkiye ye gelmeden maske takıyordum öyle bi korkuydu. Ama artık gerçekten bunaldık. Ben bebeğimle gidiyorum artık napayım çocuk insan görmüyor. İlk çıktığımızda var ya insanlar bebeğime gülümsese bile ağlıyordu. Dedim ki ne oluyor ya ben bu kadar asosyal bi çocuk yetiştiremem. Şimdi her gün parktayız sürekli çocuklara bağırıyor oynamak istiyor ama 7 aylık tabi anca bağırabiliyor. İnsanlara gülücük atıyor. Avmye de arada e bebek için gidiyoruz maske mesafe sürekli dezenfekte. Çok şükür bişey olmadı daha
Ogulcan Egehaninannesii ben sokmuyorum canım abim ye kendim çift maske takıp hemen alışveriş yapıp dönüyorum kapalı alan bana güvenli gelmiyor canım
NunuDudu Egehaninannesii sabah erkenden gideriz o zaman kimse olmuyor. Yalnız birşey fakettim ki bakınca birşey alamıyorum İnternet alışverişine o kadar alışmışız ki. 🤷♀️
Nrgs Egehaninannesii çok uzun zamandır gitmiyorum ama eskiden gidiyordum bebeğim o zaman küçüktü genelde öğlen uyku vaktinde gidiyorduk arabada uyutup üstünü de örtüp öyle gezdiriyordum bence öyle yapabilirsiniz hem siz rahat alışveriş yaparsınız hem de üstü örtülü olduğu için aklınız bebeğinizde kalmaz
Egehaninannesii Gitmicem kızlar açık alana gitmek daha mantıklı avm ye sonra biz eşimle gideriz oğlumu annemlere bırakıp
Zeyzeyyyyy Egehaninannesii çocuklarımız gezemiyor ben başta 1 yıl hiç bir yere sokmadım hiç bir yere götürmedim 1 yaşından sonra 5 aydır her yere sokuyorum çocugumun gelişimini çok etkiledi insan yüzü görsün dışarıyı ne bilsin keşfetsin istiyorum artık öyle korkmuyorum zaten bi yere bırakma imkanımda yok benim kimsem yok nere gidersem götürüyorum yada evde duruyoruz ikimizde bebek arabasındada hiç bir şey olmaz canım baksın etrafa sıkma çocugu sende rahatca gez kendini sen dezenfektan et
Alperinannesi21 Egehaninannesii cumartesi günü gittim pişman oldum aşırı kalabalıktı hiçbir şey bakamadım emzirme odaları da küçük ve kalabalık bir daha gitmeyeceğim bebekle çok sıkıntı
Annis-ogul Egehaninannesii pis hava ve klimalar olduğu için goturmuyorum. İki senedir herseyimi netten alıyorum daha rahat ediyorum ama tercih meselesi