Elaninannesi2021 Kızlar bebeğiniz emerken göğüste uyumasına izin veriyor musunuz yoksa bi süre sonra göğsü geri mi çekiyorsunuz. Benimki emerken uyuyo ve çok emiyo zorla çekiyorum ağzından
ipekkizz Elaninannesi2021 Benim kızımda aynı uyuduğunda geri cekiyorum ama öyle bir tutuyor ki gögüs ucum kopacak çekerken çekmenizi öneririm alışmaması için
Yusufali06 Elaninannesi2021 uyuduğunda emiyor ama süt gitmiyor dikkat ederseniz yutkunmadığını anlayabilirsiniz. Benim ilk bebeğim olduğu için tecrübesizdim ve bebeğim doymuyor saatlerce emiyor diye düşünüyordum doktora söyledim böyle seni emzik yapmıştır dedi baktım gerçekten öyle uyuyunca emzik gibi kullanıyor o yüzden artık uyuduğunda çekiyorum memeyi. İyice daldıysa uyanmıyor ama dalmamışsa tekrar emmek için tutuyor memeyi hemen
Elaninannesi2021 Yusufali06 uyanınca emiyo tekrar uyuyo bazen edince hemen sizce hemen uyuması normal mi ilk bebek olunca tecrübesizlik😇
Yusufali06 Elaninannesi2021 valla benimde ilk bebeğim ve henüz 2bçk aylık. Benimde bazen memeyi ağzına alır almaz uyuyor. Aç olsa uyuyamaz zaten, uyumak için memeyi istediğini düşünüyorum malum emzik oldum çocuğum için 🤦♀️