ElifLina33 Merhaba anneler , 45 günlük bebeğim var gaz problemi çekiyorum dank kullanıyorum ama pek faydasını göremiyorum çayların da acaba ben ne yesem bilemiyorum gaz yapmaması için önerilen yemek çeşitleri nelerdir ne yesem çok gazı olmaz ?
Dorukcum62 ElifLina33 soğan sarımsak baharat acı asitli yiyecekler mercimek bulgur bakliyat tüketmememn lazım yememen lazım dereotu sütün kalitesini ve miktarını artırıyormuş rezene çayı anason kimyon çayı öneriyorlar
Annisss ElifLina33 süt yoğurt bunlarda gaz yapiyo pek bisry yok sanki bende aylarca hasret kalmıştım ya çoğu şeye sonra Bi mercimek çorbası yaptım hiç unutmuyorum eşim sana gaz yapıyordu benim günahım neymiş demişti çorba icmyei özlemiş adam bol bol yeşillik ye dicem de onlarda da gaz yapanlar var Ay bilemedim valla
ElifLina33 Aliveanne rezene kimyon içiyorum yemek olacak ne yiyebilirim meyve kahvaltılık ne yesem gaz yapmaz
ElifLina33 Annisss aç kalıyoruz desene şaşırıyorum artık ne yesem diye ama yediğim herşey gaz yapıyormuş genellikle