YeldaKuzey Var mı şöyle en sevdiği güzel vakit geçirdiği iyi ki almışım dediğiniz oyuncaklar🤩 Bebeğim 10 aylık hem eğitici hemde oyalanacağı oyuncak arayışındayım. Bebeğinizin ayını ve sevdiği oyuncağı yazarsanız fikir olur şimdiden teşekkürler 😘🌸
Epifenomen-gkc YeldaKuzey soda şişesi 😅 bir sürü eğitici oyuncak normal oyuncak var ama bunun yerini hiçbir şey tutmuyor 🤭 karşısında soda içemiyoruz resmen hemen şişeye saldırıyor
Hygge YeldaKuzey 60 ml Bebak acıbadem sütü şişesi. Elinden asla bırakmıyor 🙈😅 Şaka bir yana, eğitici oyuncak bilmiyorum ben de, tavsiye vermeye değil, almaya geldim 😁
YeldaKuzey Fisherprice konuşan köpekçik , müzikli kumanda , hayvan kartları, renkli halkalar ve çıngıraklı top ben bunları aldım baya sevmişti ama artık sıkıldı onları görünce kaçıyor🤣
Aliveanne Epifenomen-gkc Dikkatli verin Allah korusun kırılabilir . Başımıza öyle bir olay geldi . Dikkatli oynasın kuzucuk.
YeldaKuzey Damla93 birtek benim oglum elektrik süpürgesine meraklı zannederdim evi süpüremiyorum onun yüzünden