superboyAliAsaf Kizlar oto koltugu almamiz gerekiyor oğluma ve izofixli izofixsiz nedir bi aciklar misiniz ben bilmiyorum tam olarakta
[silindi] superboyAliAsaf isofixli altta demirleri var arabaya sabitleniyor. İsofixsiz sadece emniyet kemeriyle bağlanıyor. İsofixli çok daha güvenli yani
Dorukcumunannesi superboyAliAsaf arkadas anlatmis altta,bende şunu ekleyeyim izofix alip kullanabilmeniz icin aracinizda izofix ozelligi olmasi gerekiyor,dolsyisyla oncelikle onu arastrin
Deletedmom115 superboyAliAsaf Canım ben isofixsiz aldım denedik eşimle ve almadan önce bir çok bilir kişiye sorduk emniyet kemeriyle bağlı olsa bile güvenli bir şekilde tutuyor biz kullanıyoruz joie every stage gayet memnunum.
Deletedmom381 superboyAliAsaf benim bebeğim henüz küçük olduğu icin cybex q cold oto puset kullanıyorum çok memnunum araba içerinde hiç sarsılmıyor. Biraz daha büyüdüğünde gene Cybex pallas fix almayı düşünüyorum.
superboyAliAsaf [silindi] anladim canim ama izofixlilerde çok pahali ya butceye uygun bisey yok gercekten
superboyAliAsaf Dorukcumunannesi su anki aracimizda yok izofix ama araba degistirecegiz yeni alacagimiz arabada olabilir belki bakalim kısmet izofixlilerde çok pahali yani
[silindi] superboyAliAsaf öyle ama inan oto koltuğu çok önemli Allah korusun hiç bişey evlatlarımıza değerli değil
Dorukcumunannesi superboyAliAsaf ama onlar guvenli.allah korusun bi kaza aninda vah tuh dememk icin onemli.
superboyAliAsaf Deletedmom115 bunun fiyatida zaten izofixli koltuk kadar yani izofixli almak daha mantikli bunun yerine bence canim