Simgekuzeyaras Arkadaşlar merhaba lohusayken kaş aldırılmaz saç kestirilmez deniyor saçını kestiren kaşını aldıran var mı doğumdan öncede kaşlarımı aldıramamıştım erken doğdu bebeğim beklenen zamanda gelmedi her kafadan bir ses çıkıyor kafam karıştı 🤦🏻♀️😱
Sibelll Simgekuzeyaras ben saçta kestirdim bıyıkta aldırdım 9 ay kestirmedim saçımı bir kırk gün daha bekleyemedim
Hasret Simgekuzeyaras ilk defa duydum 😳 da lohusalık çıkana kadar Recep İvedik gibi mi gezelim 😂ay bakma öle diyenlere
SahinE Simgekuzeyaras bende iki gün önce kestirdim bana da hurafe geliyor bu tarz şeylere inanmıyorum hamileyken de kestirdim Rabbim ömrü saç kılına bağlamaz 🙏🏾
Momofaboy Simgekuzeyaras gidemedim ben kestirmeye sarılıktı oydu butçydu derken yoksa kestirecektim. Kaşlarımı kendim aldım.
alinmavi Simgekuzeyaras cok komikmis bunu diyenler hangi mantikla soyluyor acaba yada mantikli dusunuyorlar mi
Sulegorkem Simgekuzeyaras saçımı hamileyken kestirdim 40 ım çıkana kadarda 2 sefer kaşımı bıyığımı aldırdım hurafe canım onlar
deletedmom293 Simgekuzeyaras ben kaşımı da aldırıyorum saçımı da kestirdim :) 30 günlüğüz iki gün önce kestirdim