Serap0088 Kızlar bebeğim Dr götürdüm elma armut yoğurt labne peynir yumurta sarısı verebilirsin dedi erken başlayan anneler.neler veriyorsunuz erken başlama sebebim sanki sütum yetmiyor doymuyor biseyler yemek istiyor gibi ben daha henüz elma armut ve yoğurt veriyrm
Deletedmom5284 Serap0088 ay çok erken bunları vermek için yaa doktor biraz acele etmiş sanki Yoğurt verebilirsin şuanlık patates havuç ve kabak çok az olacak şekilde tadımlık 😊
Anne4 Serap0088 meyveyle baslamamak gerekir diye biliyorum. meyveyle. baslayan sebzeleri yemek istemiyomus
Bebekbeliz Serap0088 elma armut yoğurt avakado havuc kabak bal kabagı patates bnları tek tek yada karstrp yoğurtla veriyorum yeni basladm sayılır bulgurla kabak havuc pişirip corba gibide veryrm yoğurt avakado muz karştrp verdim VS
Sedenseyha Canım ben çorba yapıyorum . Her çorbanın içine zeytinyagı damlatıyorum ki kabız yapmasın . Yogurt çorbası , Kabak-patates-havuc-pirinç olarak püre haline gtirip veyorum . Meyve püreleri veriyorum . Meyvesuyu yapıyorum .
Deletedmom5284 Serap0088 buharda pişirip çatalla ezip verebilirsiniz Şuanlık buharda haşlama aparatı yoksa suda da haşlayabilirsiniz Kaşığı doldurmayacak kadar yedirebilirsiniz
Emineulu58 Serap0088 buharda pişirin ben suda haşlardım ama buharda pişirmek lazımmış bilmiyordum tabi ilk çocuktu😅
Sedenseyha Serap0088 .1 tane havuç ,1 patates, yarım kabak , 1 tatlı kaşıgı pirinç , 3 su bardagı su canım suda haşlıyorum sonra blendırdan geçiriyorum koyuluguna göre su ekleyebilirsin . İster kabak atma ister oatates atma sana kalmış birşey canım .
Emineulu58 Serap0088 ya aslında suyunu kullanırsan nolcakki doktorlar öyle öneriyor ben haşlayıp verirdim.Verirdim dediğime bakma yemezdi hiç hatırlamıyorum yediğini